- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
sağlık bakanı bu görüntüye 2 çift kelam edecek mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağlık bakanı bu görüntüye 2 çift kelam edecek mi
![]()
Tehdit edene tek kelime etmemiş. Baya müthiş.Ankara Şehir Hastanesinde görevli Büşra hemşire, sosyal medya hesabı üzerinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan, bir tabak aşure isteğinde bulunmuştu.
Bu paylaşımına Yavaş’tan cevap gecikmedi. Yavaş, “Sevgili kızım Büşra” diye hitap ettiği Büşra hemşirenin nezdinde tüm Şehir Hastanesi çalışanlarına aşure yollayarak, “İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.
Bir süre sonra sosyal medya hesabı üzerinden Kaan Altınok adlı bir kullanıcı Yavaş’ın tweetini alıntılayarak, kan donduran ifadeler kullandı. Şahıs paylaşımda, genç kızı tecavüz ile tehdit etti.
Şahıs paylaşımında, Bakan Koca'yı sosyal medya hesabında etiketleyip kendisinden Büşra hemşirenin işine son verilmesini istedi.
Konu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan Sağlık Bakanı Koca, “Büşra kızımızla telefonda görüştüm. Sağlık çalışanlarımızın ve tüm kadınların haklarının sonuna kadar yanında olduğumuzu herkes bilsin.
Aşure bizim birlik, paylaşma ve dayanışma sembolümüzdür. Bu geleneği yaşatan herkese sonsuz teşekkürler” ifadelerine yer verdi.
Ülke siyaseti için müthiş bir şans sağlık bakanı
belirli bir emek gösterildiğini düşünmüyorum5 güne 2000 vakayı geçeriz. Yazık oldu. Tüm emekler ziyan oldu.
Sezon bitti. Birisinin tur şitketi kazandı. GelebilirHafta sonu sokak yasakları tekrar gelebilirmiş
Hafta sonu sokak yasakları tekrar gelebilirmiş
Hangi yüzle insanlara evinizde durun diyecekler ?Hafta sonu sokak yasakları tekrar gelebilirmiş
Şimdi o yüzü atarım ama hem forum hem ben sıkıntı yaşarızHangi yüzle insanlara evinizde durun diyecekler ?