Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mart ayinda hastalanan bi yakinimin tat ve koku kaybi vardi ve ne yazik ki hala devam ediyor
Benim hastalandigim dönem de bende de vardi Ama 5. Gun düzelmisti
Gecmis olsun bu arada

Doku ve tat kaybi yuzde yuz mu yakininda
Benim annem tat ve doku kaybi yasadi o da senin gibi duzeldi gerci onun ki 10gun surmustu
Bende de hic olmadi mesela ama eklem ve bel agrisi cekiyorum hala

Gecmis olsun

Benim annem tat ve doku kaybi yasadi o da senin gibi duzeldi gerci onun ki 10gun surmustu

Gecmis olsun
Eklem ve bel ağrım var günlerdir acaba Covid mi geçirdim ya bir test mi yaptirsam ne yapsam

Gecmis olsun
Anlatigina göre ilk aylarda tad ve koku kaybi olarak baslamis Ama daha sonra yemeklerden ve iceceklerden affedersin tiksinc bir tad ve koku geldigini söylüyor
Doktoru Corona dan dolayi kendisinde böyle birsey kaldigini söylemis biraz zaman gerekli demis Ama Mart ayindan bu yana düzelme yok

Hindistan hala düşmek bilmiyor 82 bin vaka
İspanya 8 bin 500
Fransa 7 bin vaka
İtalya ve Almanya 1.300 vaka

Eklem ve bel ağrım var günlerdir acaba Covid mi geçirdim ya bir test mi yaptirsam ne yapsam

Kotu degilsen gitme evde izole et kendini calisiyorsan is yerin izin verecektir mecburen
Pozitif olmasan bile kapma durumun var o test kuyrugunda, Ha illa gidecegim diyorsan o belirtilerle test yapmazlar sana haberin olsun

Bu arada Ben bana verdikleri ilaclari da kullanmadim kendi halimde gecmesini bekledim gecti cok sukur

Kotu degilsen gitme evde izole et kendini calisiyorsan is yerin izin verecektir mecburen
Pozitif olmasan bile kapma durumun var o test kuyrugunda, Ha illa gidecegim diyorsan o belirtilerle test yapmazlar sana haberin olsun

Bu arada Ben bana verdikleri ilaclari da kullanmadim kendi halimde gecmesini bekledim gecti cok sukur
En iyisini yapmışsın.
Verdikleri ilaçları şu an bilmiyorum.
Mart ve nisan da verdikleri ilaçlar yüzünden, yaşlı insanların öldüğünü, bir çok doktor söylüyor.

Bir daha söylüyorum bu hastalık ölümcül değil. En fazla tetikleyici bir hastalık.
Bünye sağlam sa bir şekilde kendi kendine atlatıyor hastalığı.
Pcr testlerin yanılma oranı çok yüksek.
Herhangi bir bilimsel ve dayanağı olmayan 2003 teki Sars Covid'i baz alan bir test.
Test, Çin'den gelen ilk bilimsel yazıdan 4 gün önce piyasaya sürülüyor.

Şimdi git ateşim var diye, hastane kuyruklarına gir ve test ol.
Sen de birşey yoksa bile orada kaparsın.
Varsa da zaten ilacı yok, bünye sağlamsa atlatır.
Herhangi bir sıkıntı var sa tetikler.

Gscimbom mobil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt