- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mart ayinda hastalanan bi yakinimin tat ve koku kaybi vardi ve ne yazik ki hala devam ediyortat ve koku alma duyularımı kaybettim ne lanet bir şey ulan
Mart ayinda hastalanan bi yakinimin tat ve koku kaybi vardi ve ne yazik ki hala devam ediyor
Benim hastalandigim dönem de bende de vardi Ama 5. Gun düzelmisti
Gecmis olsun bu arada
Eklem ve bel ağrım var günlerdir acaba Covid mi geçirdim ya bir test mi yaptirsam ne yapsamDoku ve tat kaybi yuzde yuz mu yakininda
Benim annem tat ve doku kaybi yasadi o da senin gibi duzeldi gerci onun ki 10gun surmustu
Bende de hic olmadi mesela ama eklem ve bel agrisi cekiyorum hala
Gecmis olsun
Anlatigina göre ilk aylarda tad ve koku kaybi olarak baslamis Ama daha sonra yemeklerden ve iceceklerden affedersin tiksinc bir tad ve koku geldigini söylüyorDoku ve tat kaybi yuzde yuz mu yakininda
Benim annem tat ve doku kaybi yasadi o da senin gibi duzeldi gerci onun ki 10gun surmustu
Bende de hic olmadi mesela ama eklem ve bel agrisi cekiyorum hala
Gecmis olsun
Umudumuz Sarı King.ABD Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri(CDC) ,eyaletlere Covid-19 aşılarını Ekim ayı sonlarında dağıtmaya hazırlanmalarını söyledi.
Başın sağolsunKorona sebebiyle uzaktan akraba olan bir kadın-koca vefat ettiler. Komple bir yuva yok oldu
Basin sagolsunKorona sebebiyle uzaktan akraba olan bir kadın-koca vefat ettiler. Komple bir yuva yok oldu
Başın sağolsunKorona sebebiyle uzaktan akraba olan bir kadın-koca vefat ettiler. Komple bir yuva yok oldu
Umudumuz Sarı King.
Allah rahmet eylesin .Korona sebebiyle uzaktan akraba olan bir kadın-koca vefat ettiler. Komple bir yuva yok oldu
Ciddi bir konu varSarı pipi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eklem ve bel ağrım var günlerdir acaba Covid mi geçirdim ya bir test mi yaptirsam ne yapsam
En iyisini yapmışsın.Kotu degilsen gitme evde izole et kendini calisiyorsan is yerin izin verecektir mecburen
Pozitif olmasan bile kapma durumun var o test kuyrugunda, Ha illa gidecegim diyorsan o belirtilerle test yapmazlar sana haberin olsun
Bu arada Ben bana verdikleri ilaclari da kullanmadim kendi halimde gecmesini bekledim gecti cok sukur