Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hindistan 90 bin vaka
Fransa 8 bin 500
İtalya 1700
İngiltere 1800

Nasil biter virus
Hemen bitmesi imkansız.
Lakin yakalananlar kendini hemen izole edip 10-14 gün evden çıkmazsa aşağı yukarı 1 senede biter.

Aşı felan hikaye zaten, bütün insanlığı aşılayamazsın.
Ne lojistiğin yeter ne paran yeter.
Verdikleri ilaçların yarardan çok zararı var zaten, İtalya'daki ölümlerin ana sebebi tedavide verilen ilaçlar.

Hastalığı olan kişi grip olmuş gibi herkesten uzak durup izole etmesi lazım kendini.

2 seneye kalmaz biter bu illet.

Gscimbom mobil

14 günlük süreyi 10 güne indirmişler sanırım. Nerede okudum hatırlamıyorum vala.

14 günlük süreyi 10 güne indirmişler sanırım. Nerede okudum hatırlamıyorum vala.

6850_7c175242-5819-4fe5-8265-c0c2adf0be74.webp

An itibariyle Bursa'dan Sabiha Gökçen'e otobüs yolculuğu yapıyorum.Gözlemlerim doğrultusunda şu kanıya vardım.Virüs dünya üzerinde en son bizim ülkede biter.Maskeler çenede sosyal mesafe desen sıfır...O da yetmiyor maske çenedeyken mahalle karıları gibi millet konuşmaya devam ediyor.Abv böyle işin!

direk tomografi olmuyor mu ?
tomografi aslında yeterli oluyordu. %98'lerde doğruluk oranları konuşuluyordu bir ara. bir prof pcrden daha maliyetli olduğunu söylemişti ondan öncelik pcr sanırım. Pcr'nin doğruluk oranını da %70 olarak vermişti o adam yanlış hatırlamıyorsam

tomografi aslında yeterli oluyordu. %98'lerde doğruluk oranları konuşuluyordu bir ara. bir prof pcrden daha maliyetli olduğunu söylemişti ondan öncelik pcr sanırım. Pcr'nin doğruluk oranını da %70 olarak vermişti o adam yanlış hatırlamıyorsam

10 bin tepkime puanı oldun ustad h.o. Bu arada o pcr testi çok sıkıntılı cidden.

Çin'de 16 gündür yerel vaka tespit edilmedi.
Wuhan Zall kulübü taraftarları, karantina ardından ilk kez stadyumda maç izleyecekler.

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt