- 1 Ağustos 2014
- 63.824
- 75.018
- 4.338
test kötü oluyor demi bayaKoalo gibi insanım. Halsizlik var dşyemem. Boğaz yok ama
ondan huylanmışındır sen kafaya da takıldı şimdi
inşallah bir şey çıkmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
test kötü oluyor demi bayaKoalo gibi insanım. Halsizlik var dşyemem. Boğaz yok ama
Beynime soktu sandım.test kötü oluyor demi baya
ondan huylanmışındır sen kafaya da takıldı şimdi
inşallah bir şey çıkmaz
benim anlamadığım bakan ekranda demedi mi 2. kez geçirene rastlamadık diye ben mi yanlış biliyorumEkli dosyayı görüntüle 92847
Dikkatli olmak gerek.
Bir kere geçirdim bana birşey olmaz demekle olmuyor.
(Not benim değil,)
GINA GELDİ demekGg ne?
Ayakta yolcu olayını kimse iplemez, ayrıca şu düğünleri yasaklasalar zaten baya azalma olur. Bir salondan 100 tane vaka çıkıyor, sonra onların bulaştırdıkları vs. zaten ebesinin şeyi gibi rakam. Asker uğurlamaları ile düğün olayını yasaklasalar bile ciddi azalma olur.
Akp milletvekilinin oglunu evlendirdiler 2-3 gün önce. Tika basa doluydu. Corona Akp'ye ugramiyor herhalde.Ayakta yolcu olayını kimse iplemez, ayrıca şu düğünleri yasaklasalar zaten baya azalma olur. Bir salondan 100 tane vaka çıkıyor, sonra onların bulaştırdıkları vs. zaten ebesinin şeyi gibi rakam. Asker uğurlamaları ile düğün olayını yasaklasalar bile ciddi azalma olur.
Eldiven takınca daha kötü durum çıkacak ortaya. Maskeyi ceza almayayım diye takanlardan farksız durum çıkmayacak. 1 hafta maskeyi değişmeyen 3 gün aynı eldiveni kullanır. El en azından gün içinde yıkanan bir şey. Eldiven var diye onu da yikamazlar sonra. Dolayısıyla virüs daha da artar.He pardon oraya gelene kadar dünya kadar konunun olduğunu unutup salakça bir istekte bulundum. Takmasınlar hicbir şey boyle iyiyiz.
Eldiven takınca daha kötü durum çıkacak ortaya. Maskeyi ceza almayayım diye takanlardan farksız durum çıkmayacak. 1 hafta maskeyi değişmeyen 3 gün aynı eldiveni kullanır. El en azından gün içinde yıkanan bir şey. Eldiven var diye onu da yikamazlar sonra. Dolayısıyla virüs daha da artar.
Mesela alışverişe giderken sen eldiven takiyo musun? Pazar, market vb yerlerde?
GSCimbom Mobile App
Renkdaş semt parklarında falan da akşamları herkes omuz omuza.
İstanbul kaldırmaz o sistemi, kaldıramaz.Ayakta yolcu olayı da ilginç gerçekten. Bu zamana kadar yasak olmalıydı zaten. Ben öyle biliyordum en azından. Millete 1.5mt sosyal mesafe naraları atarken 30cm aralıklarla insanları bir yere tikmak ne kadar tutarlı?
Tabi ki her planlamamizdaki gibi tutarsız, pardon.
Bunun yerine sefer sayısını arttırıp yarı yarıya yolcu sayısını indirmek gerekirdi. Bir dönem burda bu şekilde isliyordu en azından düzen
GSCimbom Mobile App
İstanbul kaldırmaz o sistemi, kaldıramaz.
Duraklarda olur bu sefer yığılma.
Onlemi bile siyasi kazanc hesabiyla aliyorlardir buyuk ihtimalleAyakta yolcu işi ne alaka yav
önlem almıyorlar demesinler diye çıkartılmış bir şey