Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takiyorum. Alışverişten gelince de aldıklarımı once dezenfektanla yıkıyorum, sonra üç gün balkonda bekletiyorum, ardından tekrar dezenfektanla yıkayıp kullanıma hazır hale getiriyorum.

Ama haklisin nasılsa kurallara uymazlar o nedenle butun kuralları kaldıralım. Pazarcı gün içinde nerede elini yıkıyor onu merak ettim ama.

Kuzen güzel önlemler almışssın
Ek olarak 1 maskeyi maksimum 1gün kullan hatta gün içinde değiştirebilirsin terlersen nemlenirse fln ztn ucuzladı maskeler

Onlemi bile siyasi kazanc hesabiyla aliyorlardir buyuk ihtimalle

"Bu karar kamu yararina midir?" sorusu yerine "bu karar akp yararina midir?" sorusunu sormak lazim.

Bu kararla birlikte belediyenin elinde olan toplu tasimaya maksimum kisitlama getirip uygulamasinda cikacak aksakliklari dusunmeden butun yuku kaybettikleri 3 buyuksehir belediyesine birakiyorlar ve akillarinca yapamayacaklarina emin olduklarindan propanganda yontemi olarak kullanacaklar.
İstanbul'da yağan ilk yağmurda oluşan selde İmamoğlu'nu suçlamaları gibi bir şey olur o da

Daha tatilciler ve köylere gidenler İstanbul'a dönmedi onlar dönünce İstanbul uçabilir

Renktaş senin bahsettiğin alan Maçka ve koskocaman bir mesire alanı, o tip yerler de çok sıkıntı illa olmaz. Ama benim dediğim küçük semt parkları. Şuna katılıyorum, neyse ki yaz bitiyor. Sıcaklar azaldıkça yoğunluk azalır.

1.webp

Ona yapacak bişey yok pek, çoğu parkta mesafe korunuyor yine ama. Sporcular Parkı yada Maçkada çok göt göte görmüyorum ben milleti. Zaten yazda bitiyor birkaç haftaya.

Vaka sayısı 5 binlere kadar çıkan ve iki gündür veri girişi yapmayan İspanya bugün 2.440 vaka verisi girmiş
Fransa'da şimdilik 4.203 vaka tekrar geceye doğru güncellenebilir
İngiltere de 2.dalga sürecine girdi yine 3 bin vaka açıklamışlar
Almanya düne göre daha da yüksek 1400 vaka açıklamış
İtalya 1100 vaka

İlk üçlümüz yine aynı Hindistan aşırı artırdı maalesef 74 bin vaka şimdilik

Renktaş senin bahsettiğin alan Maçka ve koskocaman bir mesire alanı, o tip yerler de çok sıkıntı illa olmaz. Ama benim dediğim küçük semt parkları. Şuna katılıyorum, neyse ki yaz bitiyor. Sıcaklar azaldıkça yoğunluk azalır.

Ekli dosyayı görüntüle 92873

Kışın millet daha az toplanır ya bence, maske takmak da daha kolay olacak. Biraz düzelme olur belki hayırlısı artık.

Vaka sayısı 5 binlere kadar çıkan ve iki gündür veri girişi yapmayan İspanya bugün 2.440 vaka verisi girmiş
Fransa'da şimdilik 4.203 vaka tekrar geceye doğru güncellenebilir
İngiltere de 2.dalga sürecine girdi yine 3 bin vaka açıklamışlar
Almanya düne göre daha da yüksek 1400 vaka açıklamış
İtalya 1100 vaka

İlk üçlümüz yine aynı Hindistan aşırı artırdı maalesef 74 bin vaka şimdilik
Bi tane kahin vardı 2. Dalga gelecek vs. değişik şeyler söylüyordu. Hatırlıyor musun onu?

Ders çıkarması mı kaldı yav . Virüsle yaşıyoruz ya zaten

Dedeme bakan bakici pozitif çıkmış. Teyzem de aksam aradi tat koku sıkıntım var dedi. Bakalim artik ne olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt