Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.414
- 101.620
- 5.238
Dalgalanıp duruluyoruzDünya üzerinde 1.dalgayı bitiremeyen nadir ülkelerden biriyiz hamdolsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dalgalanıp duruluyoruzDünya üzerinde 1.dalgayı bitiremeyen nadir ülkelerden biriyiz hamdolsun
Sen daha önce geçirmiştin di mi?Başım biraz ağrıyor ve yediklerimi kustuğum için Esenyurt devlet hastanesine gittim, İstanbulun en nüfuslu yerinde sadece 60 kit varmış, sanırım Atatürk havaalanına sahra hastanesine gidicem umarım bir şeyim yoktur
Sen daha önce geçirmiştin di mi?
Eşim oldukça prestijli bir kolejde öğretmen. MEB okulları açmamasına rağmen özel okulları kendi tercihlerine bıraktı.
Senelik 60-70.000 TL bandında para veren veliler işkillenip paralarını geri istemesinler diye okulu açtılar. Ve şu anda akademik/idari kadroda azımsanmayacak sayıda vaka var. Tekrar kapandı, olan öğretmenlere oldu.
Ve çoğu özel okul bu şekilde bir sistemle ilerliyor. Bu ülkenin hiçbir kurumunun derdi insan değil artık ben buna emin oldum.
Hep kasım aralık işaret ediliyor ins olur.
Aşı bulunup sarı reyizin tabiri ile "çin virüsü" defedildikten sonra Wuhan'a sızıp sıka sıka ilerliyor muyuz Murat bey? Emanet hazır mı?Hep kasım aralık işaret ediliyor ins olur.
Wuhan bizde dostum, o yarasaları cinlilerin bir tarafına monte edeceğiz.Aşı bulunup sarı reyizin tabiri ile "çin virüsü" defedildikten sonra Wuhan'a sızıp sıka sıka ilerliyor muyuz Murat bey? Emanet hazır mı?
Son bilgilere göre önümüzdeki 2 hafta kritik miş
Beklediğim cevap tam da buydu kardeşim allah razı olsun.Wuhan bizde dostum, o yarasaları cinlilerin bir tarafına monte edeceğiz.
Geçmiş olsun. Allah şifa versin kardeşim, aman dikkat edelim.Dün yaptırdığım test pozitif çıktı, semptom olarak sadece kuru öksürüğüm var. Filyasyon ekibi sabah ilaçları getirdi evden atlatacağız gibi görünüyor. Solunum yollarına yerleşen öksürük, burun akıntısı yapan bir hastalık. Sigara içen arkadaşlar ekstra dikkatli olsunlar ve sigarayı bıraksınlar en kısa sürede. Ankara Cevizlidere'de yaşıyorum evden işe pek dışarıya çıkmıyoruz büyük ihtimalle asansör veya marketten bulaştı diye düşünüyorum. Herkese sağlıklı günler.
Dün yaptırdığım test pozitif çıktı, semptom olarak sadece kuru öksürüğüm var. Filyasyon ekibi sabah ilaçları getirdi evden atlatacağız gibi görünüyor. Solunum yollarına yerleşen öksürük, burun akıntısı yapan bir hastalık. Sigara içen arkadaşlar ekstra dikkatli olsunlar ve sigarayı bıraksınlar en kısa sürede. Ankara Cevizlidere'de yaşıyorum evden işe pek dışarıya çıkmıyoruz büyük ihtimalle asansör veya marketten bulaştı diye düşünüyorum. Herkese sağlıklı günler.
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun. Allah şifa versin kardeşim, aman dikkat edelim.
geçmiş olsunDün yaptırdığım test pozitif çıktı, semptom olarak sadece kuru öksürüğüm var. Filyasyon ekibi sabah ilaçları getirdi evden atlatacağız gibi görünüyor. Solunum yollarına yerleşen öksürük, burun akıntısı yapan bir hastalık. Sigara içen arkadaşlar ekstra dikkatli olsunlar ve sigarayı bıraksınlar en kısa sürede. Ankara Cevizlidere'de yaşıyorum evden işe pek dışarıya çıkmıyoruz büyük ihtimalle asansör veya marketten bulaştı diye düşünüyorum. Herkese sağlıklı günler.