Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün annemin testi pozitif çıktı. Aylardır da evden çıkmıyoruz. Nereden bulaştı hiçbir fikrimiz yok. Alışverişi falan hep online yapıyorum. İnşallah sancısız atlatırız. Çok dikkat edin kendinize arkadaşlar. Nereden, nasıl bulaşıyor hiç anlamıyorsunuz.

geçmiş olsun..

Bugün annemin testi pozitif çıktı. Aylardır da evden çıkmıyoruz. Nereden bulaştı hiçbir fikrimiz yok. Alışverişi falan hep online yapıyorum. İnşallah sancısız atlatırız. Çok dikkat edin kendinize arkadaşlar. Nereden, nasıl bulaşıyor hiç anlamıyorsunuz.

Geçmiş olsun hocam. Acil şifalar diliyorum.

Geçmiş olsun renktaş, endişe edilecek bir durum yok hafif atlatacaksınız inşallah

geçmiş olsun acil şifalar.

Bende atlattım çok şükür. Günlük 1400 vakalara falan aldanmayın arkadaşlar.

Ben konyadayım ve burda 9-10 tane büyük hastane var. Benim test yaptırdıgım bunlardan biriydi ve sadece o gün 270 test yapılmış o hastanede. Benim sıra numaram 250 idi. Bunların yarısı pozitif cıksa zaten hesaplayın az çok durumu

Bende atlattım çok şükür. Günlük 1400 vakalara falan aldanmayın arkadaşlar.

Ben konyadayım ve burda 9-10 tane büyük hastane var. Benim test yaptırdıgım bunlardan biriydi ve sadece o gün 270 test yapılmış o hastanede. Benim sıra numaram 250 idi. Bunların yarısı pozitif cıksa zaten hesaplayın az çok durumu
Geçmiş olsun dostum ,koku ve tat kaybı gectimi ? Sen sanırım daha önce bunun için tavsiyeler yazmistin banada soran var neler tavsiye edersin

Göz tecavüzü nedir?
Nasıl yapılır? Tadında sanatsal bir çalışma olmuş size grafiker diye makam verenin ben
hocam güzel tablo ama keşke renkle boyasalardı gözü yormuş ya da covidin gripten farkı nefes darlığı ve tat koku kaybı diyip kısa mı kesselerdi acaba :)

Cok gecmis olsun renkdas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt