Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet bizim uzun süredir söylediğimizi bakan sonunda açıklamış.
Yazdan beri böyle, vaka yerine hasta yazıyor. Yani vaka sayısını aylardır açıklamıyoruz.GERCEK Mİ LAN BU
dalga mı geciyor bakan
zaten saçma sapan konusuyor devlet 21.yyda bir şey saklayamaz fln gibi cocukça bir savunma yapıyor çocuklar inanmaz
o zaman murat emirin açıkladıgı gunde 26 bin vaka sayısı dogruYazdan beri böyle, vaka yerine hasta yazıyor. Yani vaka sayısını aylardır açıklamıyoruz.
Doğru zaten yav. Ben bu mevzuyu bir ay önce falan Sağlık Bakanlığına bağlı çalışan bir hocadan öğrendim, buraya da yazdım aslında ama kimse sallamadı nedense.o zaman murat emirin açıkladıgı gunde 26 bin vaka sayısı dogru
rusyada 8 bin falan
fecaat bir durum var ortada
Yazdan beri böyle, vaka yerine hasta yazıyor. Yani vaka sayısını aylardır açıklamıyoruz.
Temaslı listesindeki kişilere semptomunuz var mı durumunuz nasıl diye soruluyor semptom varsa evde de test yapıyorlar ülkenin her yerinde böyle mi bilmiyorum amaBu filyasyon ekibi test yapmıyor mu yav?İşleri sadece temaslıları takip etmek mi?
Soramazlar yasak.Bir tane de gazeteci gibi gazeteci de çıkıp soramiyor "Bu vaka dediğiniz kişiler hastalığı bulastirmiyor mu, niye ayrım yapıyorsunuz, biri aids olsa ve semptom göstermese hasta sayilmayip kan vs. vermesine izin verecek misiniz?" diye. YAZIK...
Muzo nerdesin sen
Her turlu yanlisi yapip sonra bunu dogruymus gibi pazarlamak icin gunumuzdeki gibi aptal bir kitleye hitap etmek lazim
Vallahi şu açıklamayı ben yapsam utançtan al al olur, kelimeleri birbirine karıştırır sıçar batırırdım. Tebrikler Sayın Bakan.