Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu filyasyon ekibi test yapmıyor mu yav?İşleri sadece temaslıları takip etmek mi?

GERCEK Mİ LAN BU
dalga mı geciyor bakan

zaten saçma sapan konusuyor devlet 21.yyda bir şey saklayamaz fln gibi cocukça bir savunma yapıyor çocuklar inanmaz
Yazdan beri böyle, vaka yerine hasta yazıyor. Yani vaka sayısını aylardır açıklamıyoruz.

o zaman murat emirin açıkladıgı gunde 26 bin vaka sayısı dogru
rusyada 8 bin falan
fecaat bir durum var ortada
Doğru zaten yav. Ben bu mevzuyu bir ay önce falan Sağlık Bakanlığına bağlı çalışan bir hocadan öğrendim, buraya da yazdım aslında ama kimse sallamadı nedense.

Tabipler birliğinin söyledikleri falan direkt doğruydu. Ankara'da 1000 vaka varken, ülkede 1500 hasta açıklanıyordu da işte biri vaka biri hastaydı.

Son düzenleme:
Yazdan beri böyle, vaka yerine hasta yazıyor. Yani vaka sayısını aylardır açıklamıyoruz.

Bir tane de gazeteci gibi gazeteci de çıkıp soramiyor "Bu vaka dediğiniz kişiler hastalığı bulastirmiyor mu, niye ayrım yapıyorsunuz, biri aids olsa ve semptom göstermese hasta sayilmayip kan vs. vermesine izin verecek misiniz?" diye. YAZIK...

Bakanın bugün söylediğini forumdan bir arkadaş yazıyordu da yok canım o kadar da değildir demiştim. Midemi bulandırdı bu saçma açıklama.

Vallahi şu açıklamayı ben yapsam utançtan al al olur, kelimeleri birbirine karıştırır sıçar batırırdım. Tebrikler Sayın Bakan.

Bu alenen aylarca insanları kandırmaktır. En baştan bu şekilde olduğu neden söylenmedi de bugün söylendi! Belirti gösterip göstermemesinden banane, bana vaka yani bulaştırma riski olan kişi sayısı lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt