Aslan Şafak
Tecrübeli Üye
- 23 Ağustos 2013
- 5.570
- 2.789
- 1.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Yapmıyor. Ben yapıyorlar sanıyordum. Insanın yakınının başına gelince olaylari net anliyorsun.Bu filyasyon ekibi test yapmıyor mu yav?İşleri sadece temaslıları takip etmek mi?
Virüsle böyle mücadele edilmez.Yazıklar olsun.Yapmıyor. Ben yapıyorlar sanıyordum. Insanın yakınının başına gelince olaylari net anliyorsun.
Olayi kisaca özetleyeyim. 3.5 hafta önce yakın bir arkadaşım covid pozitif oldu. Ailesinden veya şirketten kimseye test yapmadılar. Ailesinde önce babasi devlet hastanesine gitti ve belirtiler olmadığı için babasına test yapmadılar. Çocukları covid çıktığı için tabi korkup bu sefer özel hastaneye adam eşini de alip gitti. Eşi negatif adam pozitif çıktı. 3 kişilik ailede 2 kişi pozitif yani.
10 günlük süre sonunda benim arkadaşımı arayıp şikayetlerin devam edip etmediğini sordular. Kendisi de öksürüğün geçmediğini ve az da olsa koku kaybinin hala var olduğunu iletti. Arayan sağlık ocağından gelen cevap şu: "Biz öksürüğü belirti olarak saymıyoruz. Pazartesinden itibaren normal hayatina devam edebilirsin." Bu şekilde cevap aldi arkadaşım. Kendisi 2.test yapilmayacak mi dediğinde, ciddi belirtiler devam etmiyorsa tekrar test yapmiyoruz cevabini aldı. Evde annem negatif ya ben hala pozitif isem diye sorduğunda ise özele gidip kendi imkaniyla test yapabileceğini söylediler. Arkadaşım tekrardan test olmaya gitti ve sonuç yine pozitif.
Yani onlara uyup normal hayatına devam etseydi veya 250 tl test için verecek parasi olmasaydı pozitif olduğunu bilmeden masum birçok kişiye bulaştırmaya devam edecekti.
En yakinimdan bu olaylara bizzat şahit olduğum için gerçekten dikkatli olun arkadaşlar. Hem kendiniz hem aileniz hem de diğer masumlar için.
Nasıl 1 haber?Cerrahpaşadan güzel haberler geliyor ABD aşıyı bulmuş gibi
ABDnin aşısı olmuş gibi diyorlarNasıl 1 haber?
Doların ani düşüşü buna bağlı olabilir miABDnin aşısı olmuş gibi diyorlar
Kim diyor renktaşım bir bilgi veriyosun bari bulmaca çözdürmeden azcık ayrıntı ver yahuABDnin aşısı olmuş gibi diyorlar
değildir herhalde anlık düşüşler getirmiştir bizimkiler her zamanki gibi, Bekleyip görelimDoların ani düşüşü buna bağlı olabilir mi
Bulmaca değil renktaşım şuan halka herhangi bir bilgi vermek yasak karşıdaki kişiyi riske atamam bilgi veren kişi prof ama onu söyleyebilirimKim diyor renktaşım bir bilgi veriyosun bari bulmaca çözdürmeden azcık ayrıntı ver yahu