Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.104
- 90.909
- 5.093
@Murat Kara rengim koş!Sarı King insanlığı kurtaracak aşıyı bulmuş.Cerrahpaşadan güzel haberler geliyor ABD aşıyı bulmuş gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Murat Kara rengim koş!Sarı King insanlığı kurtaracak aşıyı bulmuş.Cerrahpaşadan güzel haberler geliyor ABD aşıyı bulmuş gibi
Bakan bunu yalanladı ama bence de bu şekilde"Test pozitif semptom yok, tabloda yoksun; semptom var test negatif, tabloda yoksun; semptom var test pozitif ama eve gönderildin, tabloda yoksun. Türkiye’de covid yeni vaka sayısına dahil olabilmen için ölüm döşeğinde olman lazım. Ama öldüğünde test negatif çıkarsa tabloda yoksun."
Bana verilen bilgi, sadece hastaneye gönderilenlerin yazıldığı.Bakan bunu yalanladı ama bence de bu şekilde
Zaten tüm semptom gösterenleri verseler sayı 8 - 9 bin civarı olmalıydıBana verilen bilgi, sadece hastaneye gönderilenlerin yazıldığı.
Tek semptom yetmiyor bir kaçı beraber olunca hasta sayıyorlar.
her ülke mi öyle açıklıyor peki yoksa onlar da bizim gibi hasta sayısı mı açıklıyorlarZaten tüm semptom gösterenleri verseler sayı 8 - 9 bin civarı olmalıydı
Asemptomatikler de eklenirse 20ye kadar yolu var
Hiçbir fikrim yok rtaşher ülke mi öyle açıklıyor peki yoksa onlar da bizim gibi hasta sayısı mı açıklıyorlar
Her şeyi geçtim bu işin uluslararası boyutu var yalan beyan verdik Çin gibi değiliz biz kimse korumaz bizi güzel bir tazminat cezası yememiz olası
sisteme olan eleştirilerini daha sert bir biçimde ne zaman ortaya sunacaksın keramettin admin"Pozitif vakalar bizi ilgilendirmez, hiç o tarafa bakmıyorum."
Şu G. Veren Serkanı uzaklaştır benden pls.sisteme olan eleştirilerini daha sert bir biçimde ne zaman ortaya sunacaksın keramettin admin
Hollanda da uçuyor yine üstat sayılar doğru mu yalan mıYuksek musadenizle bu yoldan tekrar 'Korona Turk genine islemez, virus Turkiyede yayilmaz' diyen pek muhterem doc.dr. Oytun Erbaşı sevgi ve muhabbet ile anmak istiyorum.
Birde virus genlerimize isleseydi sayilar neler olurdu. Alimallah yerimizde duramazdik.
Hollanda da uçuyor yine üstat sayılar doğru mu yalan mı