Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Test pozitif semptom yok, tabloda yoksun; semptom var test negatif, tabloda yoksun; semptom var test pozitif ama eve gönderildin, tabloda yoksun. Türkiye’de covid yeni vaka sayısına dahil olabilmen için ölüm döşeğinde olman lazım. Ama öldüğünde test negatif çıkarsa tabloda yoksun."

"Test pozitif semptom yok, tabloda yoksun; semptom var test negatif, tabloda yoksun; semptom var test pozitif ama eve gönderildin, tabloda yoksun. Türkiye’de covid yeni vaka sayısına dahil olabilmen için ölüm döşeğinde olman lazım. Ama öldüğünde test negatif çıkarsa tabloda yoksun."
Bakan bunu yalanladı ama bence de bu şekilde

Bana verilen bilgi, sadece hastaneye gönderilenlerin yazıldığı.

Tek semptom yetmiyor bir kaçı beraber olunca hasta sayıyorlar.
Zaten tüm semptom gösterenleri verseler sayı 8 - 9 bin civarı olmalıydı
Asemptomatikler de eklenirse 20ye kadar yolu var

+2.503 gunluk vaka almanya

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Her şeyi geçtim bu işin uluslararası boyutu var yalan beyan verdik Çin gibi değiliz biz kimse korumaz bizi güzel bir tazminat cezası yememiz olası

Her şeyi geçtim bu işin uluslararası boyutu var yalan beyan verdik Çin gibi değiliz biz kimse korumaz bizi güzel bir tazminat cezası yememiz olası

Tek derdimiz tazminat olmayacak bu saatten sonra. O çiçeklerle karşıladıkları turistler gelmeyecek mesela bundan sonra. Veya yabancı yatırımcılar
eskisinden daha da hızlı kaçacak. Mükemmel dahiyi ilgilendirmeyen döviz kurları daha da artacak. Yani daha fazla fakirleşeceğiz. Fakirleştikçe daha fazla vergi getirecekler. O dolmak bilmeyen midelerini doldurmak için ülkenin anasını ağlattılar. Yandaş turizm para babası şerefsizleri doyurmak için yalan söylediler. Sırf oy uğruna saçma sapan cami açılışları yapıp binlerce sığırı aynı yerde topladılar. Ama bunlar son çırpınışları artık. Önümüzdeki 3 senede giderek daha fantastik işler yapacaklar. Çünkü artık kendi boklarında boğuluyorlar.

hasta sayısını gizleyen ölü sayısını da gizler, geldik 6 ay önce burada savunduğumuz konuya. Ülke insanini aylardır salak yerine koyuyorlar ama filozof bir futbol efsanesinin sözünü hatırlatırım: "gerçeklerin bir gün ortaya çıkma huyu vardır"

Yuksek musadenizle bu yoldan tekrar 'Korona Turk genine islemez, virus Turkiyede yayilmaz' diyen pek muhterem doc.dr. Oytun Erbaşı sevgi ve muhabbet ile anmak istiyorum.

Birde virus genlerimize isleseydi sayilar neler olurdu. Alimallah yerimizde duramazdik.

Yuksek musadenizle bu yoldan tekrar 'Korona Turk genine islemez, virus Turkiyede yayilmaz' diyen pek muhterem doc.dr. Oytun Erbaşı sevgi ve muhabbet ile anmak istiyorum.

Birde virus genlerimize isleseydi sayilar neler olurdu. Alimallah yerimizde duramazdik.
Hollanda da uçuyor yine üstat sayılar doğru mu yalan mı

Cok guzel bir site. Tavsiye ederim. Zaman uzerinde covid-19 a karşı alınan sıkı tedbirleri gosteriyor dünya üzerinde ve genel anlamda ulkeler arası kıyası mümkün ediyor

Bu sayfanin uzerinden de spesifik ulkeler arası kıyası daha kolay yapabilirsiniz. Istediginiz ulkeleri kiyastan cikarip ekleyebilirsiniz

Hollanda da uçuyor yine üstat sayılar doğru mu yalan mı

Maalesef.. gecen haftaya gore 40% vaka sayısı artışı var. Devlet suan sınırlamalar ile meşgul, lakin bu sınırlamaları kimse yeterli görmüyor. Eve alabilecegin misafir sayısına kadar devlet kurallar koydu, ama maske konusunda sert adım atmıyorlar. Ilk defa maske tavsiye etti devlet public ortamlarda. Ama bir zorunluluk yine yok. Devlet dukkan sahiplerine birakti bu maskeyi zorunlu kilip kilmamak icin. Dukkan sahipleride bu topa girmiyor.

Aslinda devlet maske zorunlulugunu istiyor, ama yasal bakimindan zemin buna uygun degil. Once yasanin değişmesi gerekiyor maske zorunlulugu getirmek icin. Bu da kolay olmuyor.

Test kapasitemiz epeyi zorlaniyor suan. Bir test icin 3-4 gun bekleyenler var. Semptomatik oğretmenler bu sebepten en az 4 gun sınıfa gidemiyor, ogrencilere derste sıkıntı oluyor.

Inanirmisin: test kapasitesini arttirmak icin Hollanda devleti arap ulkeleriyle anlasmaya yakin şuan. Burdaki numuneler oraya gonderilecek ve oradaki laboratuvar da analiz edilecek. Şaka gibi.

Birde filiyasyon için suan yeterince eleman yok. Hastalardan kendi cevrelerine kendileri hasta oldugunu soylenmesi isteniyor.

Hollanda hukumeti bu pandemide gercekten sınıfta kalmistir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt