Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ewt, bugün ki hasta sayımızı kaç olarak açıkladı bakanımız

Doktor üstüne basa basa diyabet, tansiyon ve kalp hastalarına dikkat ediyoruz dedi.

Evet büyük bir şanstı. Teşekkür ederim. Pozitivist bir insanın Covid testinin negatif çıkmasını beklemek de saçma olurdu. Başımıza geldi, çekiyoruz.
Korona mizahşörlüğünden bir şey götürmemiş orası kesin, biraz daha zaman geçsin ben adam gibi yerleşeyim sende iyice iyileş kelime oyunu oynayalım yine, İngiltere'de dikkat çeken araştırma: Koronavirüs IQ'yu düşürüyor hem de şu olayı test etmiş oluruz.

Korona mizahşörlüğünden bir şey götürmemiş orası kesin, biraz daha zaman geçsin ben adam gibi yerleşeyim sende iyice iyileş kelime oyunu oynayalım yine, İngiltere'de dikkat çeken araştırma: Koronavirüs IQ'yu düşürüyor hem de şu olayı test etmiş oluruz.

O talihsiz haberi ben de okudum.

Seninle kelimelik oynadığımı hiç hatırlamıyorum. Bu aralar @Gürkan Karadeniz ve buradaki nickini hatırlayamadığım bir arkadaşla oynuyorum. Uzun zaman sonra ilk kez ikisini bugün yendim.

üstat sen yakalandın mı bu .. virüsüne. Sen herkesten önce yakalanıp bağışıklık kazanmışssın gibime geliyor.
Ben öyle yaptım
Yok valla yakalanmadım çok şükür. Çok gezdim ettim ama insan içine, kalabalığa falan hiç girmedim dağ bayır takıldım. Yakın çevremden de yakalanan olmadı. (ana baba kardeş, gelin, amca yeğen vs)

Sırtımda ağrı var ve göğsüm sıkışıyor koku alma duyum da azalmış falan de test yapsınlar
Bunu biz de düşünmedik değil üstat da nasıl olur bilemedim
Baya bir rol yapmak lazım onun için . Ben de hiçbir belirti yok şu an ama asemptomatik de olabilirim sonuçta

Yok valla yakalanmadım çok şükür. Çok gezdim ettim ama insan içine, kalabalığa falan hiç girmedim dağ bayır takıldım. Yakın çevremden de yakalanan olmadı. (ana baba kardeş, gelin, amca yeğen vs)

Biz deli gibi dikkat ediyorduk da sağolsun annem eve getirdi bir şekilde. Virüsü atlatmak kafa olarak rahatlatıyor biraz. Dün temaslı biriyle oturuyordum. Temaslı olduğu haberi ona benim yanımda geldi. Arkadaşı covid+ çıkmış. Panik falan yaptı da benim umrumda olmadı.

10 gün dediler rtaş
Test de yapmadılar anlamadım nasıl iş
Anca belirti olursa yapacaklarmış

Her temaslıya test yapmaları imkansız ve benim tecrübelerime göre de gereksiz.

Teyzem 1 ay önce hastalandı. 4 gün hastanede bile kaldı. Evinde temas halinde olan kanseri yenmiş eşi ve oğluna hiçbir şey olmadı. Benim temas ettiğim insanlardan da kimseye bir şey olmadı. Çok tuhaf bir hastalık. Nasıl bulaştığı konusunda tüm ihtimaller çözülmüş değil bence.

Bunu biz de düşünmedik değil üstat da nasıl olur bilemedim
Baya bir rol yapmak lazım onun için . Ben de hiçbir belirti yok şu an ama asemptomatik de olabilirim sonuçta

Üstat telefondan sizi arayıp durumunuzu sorduklarında söyleyin. Eğer ararlarsa tabi. Test için geldiklerinde çok rol yapmana gerek kalmıyor. Gelen ekip zaten ürkek davranıyor doğal olarak. Yani sen işi telefonda hallet Telefonda yalan söylemek zor olmamalı :)

Biz deli gibi dikkat ediyorduk da sağolsun annem eve getirdi bir şekilde. Virüsü atlatmak kafa olarak rahatlatıyor biraz. Dün temaslı biriyle oturuyordum. Temaslı olduğu haberi ona benim yanımda geldi. Arkadaşı covid+ çıkmış. Panik falan yaptı da benim umrumda olmadı.
İster istemez rahatlık olur tabi yav doğal olarak, ben geçirmiş olsam bende de olurdu ama sen yine de azami dikkat et ne olur ne olmaz malum bir halt belli değil çünkü, net cevaplar yok. Bağışıklık ne kadar sürüyor, ikinci kez hastalanmak mümkün mü değil mi vs gibi konulardan bahsediyorum.

İster istemez rahatlık olur tabi yav doğal olarak, ben geçirmiş olsam bende de olurdu ama sen yine de azami dikkat et ne olur ne olmaz malum bir halt belli değil çünkü, net cevaplar yok. Bağışıklık ne kadar sürüyor, ikinci kez hastalanmak mümkün mü değil mi vs gibi konulardan bahsediyorum.
agabey nerelerdesin uzun zamandır yoksun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt