- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
Ev arkadaşım pozitif çıktı maalesef.
Doğal olarak biz de 10 günlük karantinaya girdik
Hocam bir yanlışlık olmalı. Sizler 14 gün.
Hastalar 10 gün; temaslılar 14 gün karantinada kalıyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ev arkadaşım pozitif çıktı maalesef.
Korona mizahşörlüğünden bir şey götürmemiş orası kesin, biraz daha zaman geçsin ben adam gibi yerleşeyim sende iyice iyileş kelime oyunu oynayalım yine, İngiltere'de dikkat çeken araştırma: Koronavirüs IQ'yu düşürüyor hem de şu olayı test etmiş oluruz.Doktor üstüne basa basa diyabet, tansiyon ve kalp hastalarına dikkat ediyoruz dedi.
Evet büyük bir şanstı. Teşekkür ederim. Pozitivist bir insanın Covid testinin negatif çıkmasını beklemek de saçma olurdu. Başımıza geldi, çekiyoruz.
Eyvallah üstatgeçmiş olsun renktaş
beslenmenize dikkat edin korkulacak bir şey yok
geçmiş olsun kardeşim.Ev arkadaşım pozitif çıktı maalesef.
üstat sen yakalandın mı bu .. virüsüne. Sen herkesten önce yakalanıp bağışıklık kazanmışssın gibime geliyor.Korona mizahşörlüğünden bir şey götürmemiş orası kesin, biraz daha zaman geçsin ben adam gibi yerleşeyim sende iyice iyileş kelime oyunu oynayalım yine, İngiltere'de dikkat çeken araştırma: Koronavirüs IQ'yu düşürüyor hem de şu olayı test etmiş oluruz.
10 gün dediler rtaşHocam bir yanlışlık olmalı. Sizler 14 gün.
Hastalar 10 gün; temaslılar 14 gün karantinada kalıyorlar.
10 gün dediler rtaş
Test de yapmadılar anlamadım nasıl iş
Anca belirti olursa yapacaklarmış
Korona mizahşörlüğünden bir şey götürmemiş orası kesin, biraz daha zaman geçsin ben adam gibi yerleşeyim sende iyice iyileş kelime oyunu oynayalım yine, İngiltere'de dikkat çeken araştırma: Koronavirüs IQ'yu düşürüyor hem de şu olayı test etmiş oluruz.
Yok valla yakalanmadım çok şükür. Çok gezdim ettim ama insan içine, kalabalığa falan hiç girmedim dağ bayır takıldım. Yakın çevremden de yakalanan olmadı. (ana baba kardeş, gelin, amca yeğen vs)üstat sen yakalandın mı bu .. virüsüne. Sen herkesten önce yakalanıp bağışıklık kazanmışssın gibime geliyor.
Ben öyle yaptım
Bunu biz de düşünmedik değil üstat da nasıl olur bilemedimSırtımda ağrı var ve göğsüm sıkışıyor koku alma duyum da azalmış falan de test yapsınlar
Yok valla yakalanmadım çok şükür. Çok gezdim ettim ama insan içine, kalabalığa falan hiç girmedim dağ bayır takıldım. Yakın çevremden de yakalanan olmadı. (ana baba kardeş, gelin, amca yeğen vs)
10 gün dediler rtaş
Test de yapmadılar anlamadım nasıl iş
Anca belirti olursa yapacaklarmış
Eyvallah çok teşekkürler üstat.geçmiş olsun kardeşim.
Bunu biz de düşünmedik değil üstat da nasıl olur bilemedim
Baya bir rol yapmak lazım onun için . Ben de hiçbir belirti yok şu an ama asemptomatik de olabilirim sonuçta
İster istemez rahatlık olur tabi yav doğal olarak, ben geçirmiş olsam bende de olurdu ama sen yine de azami dikkat et ne olur ne olmaz malum bir halt belli değil çünkü, net cevaplar yok. Bağışıklık ne kadar sürüyor, ikinci kez hastalanmak mümkün mü değil mi vs gibi konulardan bahsediyorum.Biz deli gibi dikkat ediyorduk da sağolsun annem eve getirdi bir şekilde. Virüsü atlatmak kafa olarak rahatlatıyor biraz. Dün temaslı biriyle oturuyordum. Temaslı olduğu haberi ona benim yanımda geldi. Arkadaşı covid+ çıkmış. Panik falan yaptı da benim umrumda olmadı.
agabey nerelerdesin uzun zamandır yoksunİster istemez rahatlık olur tabi yav doğal olarak, ben geçirmiş olsam bende de olurdu ama sen yine de azami dikkat et ne olur ne olmaz malum bir halt belli değil çünkü, net cevaplar yok. Bağışıklık ne kadar sürüyor, ikinci kez hastalanmak mümkün mü değil mi vs gibi konulardan bahsediyorum.
Ruhum daraldı o aralar reset atma gereği duydum kendime Reco. Normalleşme olur olmaz dağ bayır gezdim kafa dinledim.agabey nerelerdesin uzun zamandır yoksun