Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ülke boka batmış bi halde her alanda patlıyoruz

bunu değiştiricek bi halkada sahip değiliz şuan ki seçim meçim doğru karar verilip ülke yola konulsun

Zaten ülke batık ekonomi şu bu daha kötü ne olabilir diyosun oda oluyo virüs çıkıyo

şu izlandamıydı kanadamıydı göç etme topici neydi fiziki gidemiyoruz başlığına gidiyim bari

devletimiz (allah korusun) en başından beri gereken önlemleri almıştır
aklı ermeyen vatandaşlar yüzünden bu hale gelmiştir

allah fahrettin koca'dan, beray albayrak'tan, bizi bugünlere getiren
istanbul'a su getiren yüce recep tayyip erdoğan'dan 1000 kere razı olsun

olmasaydınız olmazdık

Edirne Tabipler Odası Başkanı Dr. Gürcan Altuğ, koronavirüs salgınında Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli’ndeki son durum hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bölgedeki vaka artışının Türkiye ortalamasının 2 katı olduğunu belirten Altuğ, Batı Marmara illerinde ciddi tehlike olduğunu ekledi.

oturup dedikodu yaptıkları konusunda şüphelerim var.
Toplantı başladığında su ortam oluşuyor diye düşünüyorum.
IMG-20201114-WA0013.webp

Artan koronavirüs vakalarına değinen gazeteci Fatih Altaylı "'Sürüneceksiniz' diyorum takan yok." diyerek sitem etti. Hastalığın hızla yayıldığının altını çizen Altaylı, iki haftalık tam kapanmanın şart olduğunu belirtti.
Dünyada ve Türkiye'de aratan koronavirüs vakalarıyla ilgili endişelerini yazan gazeteci Fatih Altaylı, HaberTürk'teki köşesinde virüsü hafife alanları eleştirdi.

Hastalığın çok ciddi ve ölümcül olduğunun altını çizen Altaylı, "'Sürüneceksiniz' diyorum takan yok." diyerek hastalığın korkunç gücünün farkında olmayanlara sitem etti.
'İKİ HAFTA KAPANMA ŞART'
Türkiye'de tablonun hiç iyi gitmediğini yazan Altaylı, aşıya kadar dayanmak ve bu artan vaka artışının önüne geçmek için tek şartın iki hafta tam kapanmak olduğunu belirtti.

Altaylı, böylelikle hastalığın yüzde 90 azalacağını iddia etti

ekrem başkanın bişeyler yapması gerekiyor reisin pek şeyinde değil gibi ztn kıbrısa gitmiş bisküviciyle

Artan koronavirüs vakalarına değinen gazeteci Fatih Altaylı "'Sürüneceksiniz' diyorum takan yok." diyerek sitem etti. Hastalığın hızla yayıldığının altını çizen Altaylı, iki haftalık tam kapanmanın şart olduğunu belirtti.
Dünyada ve Türkiye'de aratan koronavirüs vakalarıyla ilgili endişelerini yazan gazeteci Fatih Altaylı, HaberTürk'teki köşesinde virüsü hafife alanları eleştirdi.

Hastalığın çok ciddi ve ölümcül olduğunun altını çizen Altaylı, "'Sürüneceksiniz' diyorum takan yok." diyerek hastalığın korkunç gücünün farkında olmayanlara sitem etti.
'İKİ HAFTA KAPANMA ŞART'
Türkiye'de tablonun hiç iyi gitmediğini yazan Altaylı, aşıya kadar dayanmak ve bu artan vaka artışının önüne geçmek için tek şartın iki hafta tam kapanmak olduğunu belirtti.

iyi hoş diyorsun ama iki hafta kim bakacak bu millete? Devlet demeyin şu sıralar çok yoğunlar kendileri.

'İKİ HAFTA KAPANMA ŞART'

Bu adam ne yorumluyor anlamış değilim.
Her konuda bir fikri var.
Rasim ve Hıncal'ı bir kişi kabul etsek, bunun kadar bilirkişiliği yok.

Gscimbom mobil

Gscimbom mobil
Rasimin cikarimlarina ve soylemlerine reyz bile zamanında gülmüştü. Pek bi karsiligi yok. Keza hıncalda öyle. Altaylının kendi kosesinde yazdiklarinin kaynagi tamamen programina cikardigi konunun uzmanlarından olusuyor. Diger konularda ne soylemis bilemem, ama virus konusunda soylemlerinin bi temeli var. Bugun konunun uzmanı kisiler bile istanbulun kapanmasinin sart oldugunu daha yuksek sesle soylemeye basladi. Ve muhtemelen kapanacak.

Gscimbom mobil
Konunun Türkiye'deki en uzman kişilerine, diyalog halinde olduğu başhekimlere göre değerlendiriyor olabilir. Seversin sevmezsin ama Türkiye'de gerçek anlamda işinin ehli insanlara erişimi olan nadir insanlardan biri, ek olarak Türkiye'de izlenesi konukları bir araya getirebilen tek adam şu dönemde.

Rasim ve Hıncal ile falan kıyaslamak baya komik olmuş.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt