Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evde Kal çağrısına uyup o tuzağa düşmeyin vücudun güneşten gelen D vitaminine ihtiyaci var aksi taktirde bağişiklik sisteminizi zayiflatirsiniz demedi demeyin....Çıkın dağlarda bahcelerde gezin yada çatıya çıkın balkona çıkın ama güneşi mutlaka görmelisiniz hep evde kalmayın bedeli ağir olur

Son düzenleme:
Evde Kal çağrısına uyup o tuzağa düşmeyin vücudun güneşten gelen D vitaminine ihtiyaci var aksi taktirde bağişiklik sisteminizi zayiflatirsiniz demedi demeyin....Çıkın dağlarda bahcelerde gezin yada çatıya çıkın ama güneşi mutlaka görmelisiniz hep evde kalmayın bedeli ağir olur

2 haftadır hergun dışardayim henüz gunesi göremedim (konum Karadeniz)

Günlük kazançla evini zar zor döndüren esnafa ne olacak abi. Önce bi 20 yaş altını bi yasaklasınlar, okulları kapatsınlar online a dönsğnler. Sokaklar maskesiz ergenlerle dolu.

lockdown veren ülkelerin hiçbirisi okulları kapatmadı 2 yıldır bu ülkede eğitim durdu ve tek 1 kişi dahi itiraz etmiyor o denli tembel milletiz

versinler bakalım yasakları bu sefer nasıl geçinecek millet

Normalde Uygulamalı eğitim vermek zorunda olan okullar ne yapıyor acaba çok merak ediyorum.

batacaklar. Kredi için bankalara mecbur bırakılacaklar tekrar olacağı bu
Kaç ocak söner belli değil. Milletine yetemeyen bi devlet, bu karar çok ağır bedeller doğurur zaten millet kan ağlıyor her şeyin fiystı almış başını gidiyor esnaflar bile isyan ediyor artık fiyatlara. Allah yrdımcıları olsun

Önce 20 yaş altı yasaktan başlasınlar en mantıklısı o. Esnaflara bulaşmak her şeyi alt ğst eder olmayan ekonomimiz tamamen çöker. Daha akılcı çözümler bulmak zor olmamalı. Lokantayı kafeyi kapat ama metrobüsler ağzına kadar hizmet vermeye devam etsin. Bu mudur yani kurtuluş?

Kışın zaten kalın kalın giyiniyoruz, vücudun d vitamini üretmesi için özellikle belirli bölgelerin güneş görmesi gerekiyor, d vitamini depolanan bir vitamin ya da hormon, yazları bol güneşli geçen ülkelerin insanları tüm seneyi yazın depoladıkları d vitamini ile geçiriyor, güneş görmeyen ülkelerde ise bu açık ekmek/maya/ süt vs gibi sık kullanılan ürünlere eklenmek suretiyle açık kapatılıyor (norveç isveç vs gibi ülkeler)

Siz yine yürüyüşü vs eksik etmeyin tabi ama kışın parkta gezmenizin d vitamini açısından herhangi bir fayda sağlaması pek olası gözükmüyor. Öyle kafanıza göre de takviye makviye almayın büyük üstatlar fazlası da toxic zira.

yasak yasak diye kıçını yırtan insanlara dikkat edin ekseri memur tayfası çünkü yasaklar gelınce evde göt büyütüp hazır maaş yiyecekler

özel sektör calısanları ne bok yiyecek borçları kredileri kiraları kim ödeyecek yine fenerol mu diyecez

İnternette yasaklar artsın, karantina süreci geri gelsin, komple bir süre kapanalım türevi taleplerde bulunan kişilerin çoğunun kendini başkalarının yerine koymaktan aciz empati yoksunu kişiler olduğunu düşünüyorum. Kendilerinin tuzu kuru diye herkesin tuzunun kuru olduğunu zanneden tipler bunlar.

Virüs insanların hayatına zarar veriyor da virüse karşı önlem diye halka dayatılan şeyler insanlara virüsten daha çok zarar vermeye başladı.

Evde Kal çağrısına uyup o tuzağa düşmeyin vücudun güneşten gelen D vitaminine ihtiyaci var aksi taktirde bağişiklik sisteminizi zayiflatirsiniz demedi demeyin....Çıkın dağlarda bahcelerde gezin yada çatıya çıkın balkona çıkın ama güneşi mutlaka görmelisiniz hep evde kalmayın bedeli ağir olur
butun bir yazın ağzına sictilar ,4 bi yanim deniz polis kordonuyla plaj yaptık,simdi güneş heaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt