Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok etkili yasaklar gibi görünmüyor lakin sanırım bunlar ön servis
2 hafta sonra tedbirler güncellenir
Muhtemelen hafta sonları tüm gün yasaklanır
65 yaş üstü ve bebeler için komple yasak gelir

Ulan restoranlar paket servise geçiyorsa niye 10-20 arasında yasaklıyorsun isteyen istediği saate kadar açsın madem paket yapacaklarsa. Gece acıktık mı ne yiyeceğiz simdi.

Ayrıca spor salonları kapansın diyenler ağır göbekli ve vucütlarımızı kıskanan dombiklerdir.

Lan olm dışarı zaten saat 9'dan sonra çıkıyorduk yav ....

Dükkanda çalışan 11 kişiden de 7 si işten çıkartılır daha uzarsa yasak. 7 kişinin ailesini de erdoğan doyursun artık

Ben yanlış mı anladım kafeler restaurantlar komple kapanmadı mi paket servis dışında ? 9 dan sonra millet daha nereye çıkacak hani bir anlamı yok 20.00den sonra yasak olmasının.. kafe- restaurant işi cidden kötü oldu hem işletmeci hem halk için .. müşteri sayısını yarıya indirecek şekilde bir düzenleme olabilirdi..

Ben yanlış mı anladım kafeler restaurantlar komple kapanmadı mi paket servis dışında ? 9 dan sonra millet daha nereye çıkacak hani bir anlamı yok 10.00-20.00 olmasının.. kafe- restaurant işi cidden kötü oldu hem işletmeci hem halk için .. müşteri sayısını yarıya indirecek şekilde bir düzenleme olabilirdi..

Hepsi paket servise geçti ve sadece 10-20 arasında açık olabilecekler diye anladım ben

Evdende çalışılabilen insanlar hem paraları hemde kendileri takır takır yattığı için rahatça ora kapansın bura kapansın diyebiliyor

ama herkes bu arkadaşlar gibi değil zaten ülke yoksul ülke nüfusunun %30udur max işsiz emekli ve evden çalışma imkanı olanlar

geriye kalan %70 napıcak peki hizmet sektörü yani gidip çalışmazsa para alamıyıcaklar,zaten insanlar şuanda asgari ücretle bile geçinemezken o az olan paranında olmaması çok büyük yıkım olur

tok açın halinden anlamaz,kapatın o zaman heryeri bütün işletmeleri herkesin maaşını yatırın bakıyım öyle faizli kredi verip fırsattan istifade etmekle olmuyo bu işler

heryer kapansın evde yatalım diyen insanlarında çoğu sığ,sen belki tamamen iyi niyetle bunu istiyo olabilirsin ama sen yatıcan evinde mobilden siparişleri yağdırıcan o insanlar sürünücek sana getirmek için virüsle savaşıcak sen korunucan ama dimi

bi ton esnaf var çoğunun kendi evi için kirası faturası yemesi içmesi bi tarafa dükkanının kirası personel giderleri şusu busu var herkes kepengi indiricek bu gidişle

korona gelsin millet günde 100 bin vaka açıklasın sen 100 vaka açıkla gizle sayıları insanlarda biz süperiz şöyleyiz böyleyiz

ee ne oldu ulan madem biz süperiz niye vatandaşa yardım etmediniz maddi olarak,cukkalanan paranın bırak zekatını sadakasını verseydiniz karantina sürecinde halka bu sene açılan işletmeler veya zor dönen işletmeler batmazdı

bu ülkenin virüsten önce bunlardan kurtulması lazım

Evdende çalışılabilen insanlar hem paraları hemde kendileri takır takır yattığı için rahatça ora kapansın bura kapansın diyebiliyor

ama herkes bu arkadaşlar gibi değil zaten ülke yoksul ülke nüfusunun %30udur max işsiz emekli ve evden çalışma imkanı olanlar

geriye kalan %70 napıcak peki hizmet sektörü yani gidip çalışmazsa para alamıyıcaklar,zaten insanlar şuanda asgari ücretle bile geçinemezken o az olan paranında olmaması çok büyük yıkım olur

tok açın halinden anlamaz,kapatın o zaman heryeri bütün işletmeleri herkesin maaşını yatırın bakıyım öyle faizli kredi verip fırsattan istifade etmekle olmuyo bu işler

heryer kapansın evde yatalım diyen insanlarında çoğu sığ,sen belki tamamen iyi niyetle bunu istiyo olabilirsin ama sen yatıcan evinde mobilden siparişleri yağdırıcan o insanlar sürünücek sana getirmek için virüsle savaşıcak sen korunucan ama dimi

bi ton esnaf var çoğunun kendi evi için kirası faturası yemesi içmesi bi tarafa dükkanının kirası personel giderleri şusu busu var herkes kepengi indiricek bu gidişle

korona gelsin millet günde 100 bin vaka açıklasın sen 100 vaka açıkla gizle sayıları insanlarda biz süperiz şöyleyiz böyleyiz

ee ne oldu ulan madem biz süperiz niye vatandaşa yardım etmediniz maddi olarak,cukkalanan paranın bırak zekatını sadakasını verseydiniz karantina sürecinde halka bu sene açılan işletmeler veya zor dönen işletmeler batmazdı

bu ülkenin virüsten önce bunlardan kurtulması lazım

Koronadan ölmeyelim derken milleti açlıktan öldürecekler bu gidişle.

Hiçbir önleyiciliği olmayan iş olsun diye yapılan kısıtlamalar. Haftaiçi toplu taşıma yine tıklık tıklım, şehirlerarası hala serbest, düğün müğün vs hala serbest, zaten en yoğum olan saatler hala serbest vs vsvs

cmt 00:01'den 9:59'a kadar virüs aktif 10:00'dan 20:00'a kadar pasif
pzr 20:01 ila 9:59 aktif, 10:00 ila 20.00 pasif
:d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt