- 3 Temmuz 2012
- 138.447
- 87.189
- 5.338
evt mixer arif öyle gozukuyorAVM ler ,İşyerleri 10:00-20:00 saatleri arasında çalışacakmış??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evt mixer arif öyle gozukuyorAVM ler ,İşyerleri 10:00-20:00 saatleri arasında çalışacakmış??
Lan olm dışarı zaten saat 9'dan sonra çıkıyorduk yav ....
Dükkanda çalışan 11 kişiden de 7 si işten çıkartılır daha uzarsa yasak. 7 kişinin ailesini de erdoğan doyursun artık
Ben yanlış mı anladım kafeler restaurantlar komple kapanmadı mi paket servis dışında ? 9 dan sonra millet daha nereye çıkacak hani bir anlamı yok 10.00-20.00 olmasının.. kafe- restaurant işi cidden kötü oldu hem işletmeci hem halk için .. müşteri sayısını yarıya indirecek şekilde bir düzenleme olabilirdi..
Zaten normalde o saatlerde açık değiller mi? Değişen ne?evt mixer arif öyle gozukuyor
10-20 saat dışı kapalı olmalarıZaten normalde o saatlerde açık değiller mi? Değişen ne?
10-20 saat dışı kapalı olmaları
hayıryayını izleyemedim. Şehirlerarası seyahat kısıtlaması geldi mi
Evdende çalışılabilen insanlar hem paraları hemde kendileri takır takır yattığı için rahatça ora kapansın bura kapansın diyebiliyor
ama herkes bu arkadaşlar gibi değil zaten ülke yoksul ülke nüfusunun %30udur max işsiz emekli ve evden çalışma imkanı olanlar
geriye kalan %70 napıcak peki hizmet sektörü yani gidip çalışmazsa para alamıyıcaklar,zaten insanlar şuanda asgari ücretle bile geçinemezken o az olan paranında olmaması çok büyük yıkım olur
tok açın halinden anlamaz,kapatın o zaman heryeri bütün işletmeleri herkesin maaşını yatırın bakıyım öyle faizli kredi verip fırsattan istifade etmekle olmuyo bu işler
heryer kapansın evde yatalım diyen insanlarında çoğu sığ,sen belki tamamen iyi niyetle bunu istiyo olabilirsin ama sen yatıcan evinde mobilden siparişleri yağdırıcan o insanlar sürünücek sana getirmek için virüsle savaşıcak sen korunucan ama dimi
bi ton esnaf var çoğunun kendi evi için kirası faturası yemesi içmesi bi tarafa dükkanının kirası personel giderleri şusu busu var herkes kepengi indiricek bu gidişle
korona gelsin millet günde 100 bin vaka açıklasın sen 100 vaka açıkla gizle sayıları insanlarda biz süperiz şöyleyiz böyleyiz
ee ne oldu ulan madem biz süperiz niye vatandaşa yardım etmediniz maddi olarak,cukkalanan paranın bırak zekatını sadakasını verseydiniz karantina sürecinde halka bu sene açılan işletmeler veya zor dönen işletmeler batmazdı
bu ülkenin virüsten önce bunlardan kurtulması lazım
O gelmez zaten yurt içinde her noktada virüs var her yere yayıldı. Martta yayılımı engellemek için yasak gelmiştiyayını izleyemedim. Şehirlerarası seyahat kısıtlaması geldi mi