Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz önce herifin biri yol kenarında oynadığı kediyi caddeye koşturdu ve son anda saniye ile kıl payı durdum ve arka tekerin önünden geçti.

Kedi 2 saniye geç atlasa görme şansım bile olmazdı ve gerisini düşünmek bile istemiyorum.

Bunlar birde daha tedbirlere uymayı öğrenecek de vay halimize. :mad:
Geçmiş olsun abi. Türkiye de o trafikte insanların o dikkatsizlik ve umursamazlığında falan nasıl bisiklete biniyorsun çok takdir ediyorum gerçekten.

sent via GSC

Biraz önce herifin biri yol kenarında oynadığı kediyi caddeye koşturdu ve son anda saniye ile kıl payı durdum ve arka tekerin önünden geçti.

Kedi 2 saniye geç atlasa görme şansım bile olmazdı ve gerisini düşünmek bile istemiyorum.

Geçmiş olsun.

@Emrah Yıldırım @Can BÜYÜK teşekkürler. Benlik bir sıkıntı yok da herifin yüzünden olan gariban kediye olacaktı. Bir de yaralansa nereye götürülür ne yapılır hiç de anladıığm işler değil.

Bir kaç sene önce de iki tane kedi birbirleriyle dalaşırken yola atladılardı, orada görüş şansım hiç yoktu bir tanesi tam alttan geçti, neyse şans eseri hiç bir şey olmadı, baktım yine arkadaşıyla aynı azgınlıkta kavga ediyor.

Ama şöförlerin çoğu bu konularda dikkatsiz olduğu için yollarda bazen ezilmiş kediye çok denk geldiğim oluyor. İnsan kötü oluyor.

gecmıs olsun memlekette 40 50 milyon bosu bosuna yasayan davar var hiçbir halta yaramayıp boşa oksijen tüketen

eziyet ettikleri hayvanlar cogu zaman onlarınhayatlarını kurtarır ama işte olan yine o canlara olur

bu davarlardan haliyle tedbirlere uymak veya insanlık filan beklenmez devlette memnun tabi bu davarlardan hatta devlet artmasını istiyor

Ağzını burnunu kirsaydin keske renkdas

anlamadıgım şey bütün avrupa hatta dünya ülkeleri aşılardan çok ciddi miktarlarda siparş vermiş bizimkilerde neden bukadar az ? çin aşısında sipariş var digerleri ise anlasma bile yok ortada

ama misal oxford aşısı hazırmış uk uygulamaya baslıyormus aralıkta
aşı alacak bile para bırakmadı herifler kasada

Devlet ne yaptı Hollanda'da?
Türkiye'de pek bir şey yapmadı. Bir aralar haftasonu yasakladı. Turizm mevsiminde: faizsiz tatil kredisi verdi. Dönem başında hibrit eğitim dedi, özel okullara kayıt yaptırdı insanlar.
Hollanda hic birsey yapmadi. Sadece 20 den sonra alkol yasak, restoranlar kapali, sinemalar felan her salona en fazla 30 kisi. Baska bi ... yapmadi. Ha birde evde calisabilenler evden calisiyor + toplu tasimada maske zorunlulugu. Bu kadar

Pek seylerinede takmiyorlar dogrusu. Adam ta en basta ekonomi zart zurt kaldiramaz dedi.

Tamam işte sorun da bu devlet niye 1 ay karantina yapamıyor ?
1 ayı geçtim 2 haftalığına ülkeyi kapatsalar...
Maaş alanlar neyse hadi ama esnafa, işçiye ne olacak ? Devlet yardım edecek mi, yoksa yine halka IBAN mı verecek ?
Hollandada da karantina olmadi? Karantina yapan ulkelerde ortada yani, hic birsey bitmedi. Hala biton korona var Italyada mesela, Fransa, Ispanya bunlar karantina uygulayan ulkeler. Bittimi? Aynen devam

Hollandada da karantina olmadi? Karantina yapan ulkelerde ortada yani, hic birsey bitmedi. Hala biton korona var Italyada mesela, Fransa, Ispanya bunlar karantina uygulayan ulkeler. Bittimi? Aynen devam
Çünkü hiçbirisi biz dahil Çin gibi yapamadık bu işi, adamlarda kaç vaka var şuan haber bile yapılmıyor. En azından bugünden açıklanarak 15 Aralık 1 Ocak arası tam kapanma gayet mantıklı, denenebilir ama esnafa ve orada çalışana yardım şart işte biz orada patlıyoruz.

Hafta sonu çocukları alıp dağa taşa vurduk kendimizi kimse yoktu açtık outdoor sandalye masa 3 saat takıldık hava da güzeldi dönüşte arabada hepimiz maskeli dönüyoruz baktım yan araba video çekiyor bir döndüm diğer tarafta en az 50 kişi halayda, maskesiz

Çin aşısı konusunda mantıklı gelen yorumlar var

Ülkede 60 yaş üstü nüfus 10 milyon civarı
0-29 yaş arası da 30 milyon civarı. Umarım sağlıklı bir aşı planlaması yapılıp normale döneriz

Son dakika haberine göre Koronavirüs Bilim Kurulu bugün toplanıyor. Kritik toplantıda sokağa çıkma kısıtlamasının genişletilmesinin görüşüleceği iddia edildi.
Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplanıyor. Saat 17.00’deki kritik toplantıda koronavirüs salgınındaki son durum ve kısıtlama kararları ele alınacak.

Toplantının ardından saat 19.00’da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca basın açıklaması yapacak.
SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI GENİŞLEYECEK Mİ?
Bilim Kurulu toplantısında kısıtlamaların genişletileceği hatta sokağa çıkma yasağının cumartesi ve pazar günleri 48 saat olarak düzenleneceği düşünülüyor.

Spor salonlarini kapatma kararı da cikar bu toplantida muhtemelen.

Acaba ne konuşuyorlar her seferinde

Çay kahve içelim

Eee napıyorduk

Kurul üyeleri kesin kapatalım falan diyordur.

Bizim heyet de ya işte bir Cumhurbaşkanına soralım deyip mevzuyu kapatıyordur.

Amaçsız toplantılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt