- 16 Haziran 2010
- 204.110
- 156.211
- 6.838
Mukemmel birseySaka gibi ya![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mukemmel birseySaka gibi ya![]()
Dünyanın heryerinde (galiba israil hariç) şuan aynı sıkıntı var.totalde 5-6 milyon kişi aşılanabilmiş kaç aydır,ne milyonlarca aşı geldi,ne gelen aşı vaktinde geldi,nede hızlı aşılama yapıldı
aşıyı hayvanları hortumla üfleyerek vuran sistemle mi yapıyosunuz insanlara ulan bu ne yavaşlık
Al işte şimdi ulan dedim diye silivriye gideriz.neyse en son suit oda falan yapılmıştı
Postorofik 1 açılım.Hafta içi 21.00-05.00 yasağı kalksa keşke yav zaten amaç ne hiç çözemedim, geceleri yüreyememek sıkıntı çok sık yaptığım bir eylemdir, bir de kimse olmadığından göze batıyorsun ceza yemen işten bile değil bulunduğum yerde çok bekçiye rastlama ihtimali çok yüksek. Dondurucu soğukta gece yürüyüş yapmayı acayip özledim.
Postorofik 1 açılım.
İhtiyar soğuklarda yürüyüş yapma kalp tekler fln bu durum beni üzer.
Peşinde olmamı nasıl değerlendiriyosun ?Sabahın köründe mesai öncesi attığı mesaja bak![]()
adamın şeyi boyundan uzunİngiltere'de boyu yanlışlıkla 6 cm olarak kaydedilen 32 yaşındaki adam aşıda öncelik grubuna girdi
İngiltere'de altta yatan herhangi bir hastalığı olmayan 32 yaşındaki bir adam boyunun 6.2 santimetre olarak kaydedilmesi vücut kitle endeksini 28 bin olarak görülmesine ve aşıda acil risk grubuna alınmasına neden oldu.
The Guardian'da yer alan habere göre, kendisine Koronavirüs aşı sırası geldiğini öğrenen Liam Thorp çok şaşkın olduğunu söyledi. Daha sonra neden kendisine erken aşı sırası geldiğini araştıran Thorp, sağlık sistemi kayıtlarında 6 fit 2 in olan boyunun 6.2 santimetre olarak geçtiğini fark etti. Bu boy da Thorp'u kilosuyla beraber 28 binlik bir vücut kitle endeksiyle yüksek risk grubuna sokuyordu.
6cm'den de uzun olsunNerden biliyon![]()
7 k dan aşağı düşmüyoruz 1 aydır araştırılmalı bu mesele