totalde 5-6 milyon kişi aşılanabilmiş kaç aydır,ne milyonlarca aşı geldi,ne gelen aşı vaktinde geldi,nede hızlı aşılama yapıldı

aşıyı hayvanları hortumla üfleyerek vuran sistemle mi yapıyosunuz insanlara ulan bu ne yavaşlık

Al işte şimdi ulan dedim diye silivriye gideriz.neyse en son suit oda falan yapılmıştı

totalde 5-6 milyon kişi aşılanabilmiş kaç aydır,ne milyonlarca aşı geldi,ne gelen aşı vaktinde geldi,nede hızlı aşılama yapıldı

aşıyı hayvanları hortumla üfleyerek vuran sistemle mi yapıyosunuz insanlara ulan bu ne yavaşlık

Al işte şimdi ulan dedim diye silivriye gideriz.neyse en son suit oda falan yapılmıştı
Dünyanın heryerinde (galiba israil hariç) şuan aynı sıkıntı var.

Eldeki aşı miktarıyla alakalı durum. 65 yaş üstüne günde 400-500 bin civarı aşılama yapılıyor sayı fena değil. Diğer grupların aşılanması aynı anda başladığında elimizdeki aşı miktarı da yeterli olursa günde 1 milyon aşıyı rahat yaparız. Aşı miktarı yüzünden öncelikli grupları sırayla aşılıyorlar o işi yavaşlatıyor

Hafta içi 21.00-05.00 yasağı kalksa keşke yav zaten amaç ne hiç çözemedim, geceleri yüreyememek sıkıntı çok sık yaptığım bir eylemdir, bir de kimse olmadığından göze batıyorsun ceza yemen işten bile değil bulunduğum yerde çok bekçiye rastlama ihtimali çok yüksek. Dondurucu soğukta gece yürüyüş yapmayı acayip özledim.
Postorofik 1 açılım.

İhtiyar soğuklarda yürüyüş yapma kalp tekler fln bu durum beni üzer.

İngiltere'de boyu yanlışlıkla 6 cm olarak kaydedilen 32 yaşındaki adam aşıda öncelik grubuna girdi​

İngiltere'de altta yatan herhangi bir hastalığı olmayan 32 yaşındaki bir adam boyunun 6.2 santimetre olarak kaydedilmesi vücut kitle endeksini 28 bin olarak görülmesine ve aşıda acil risk grubuna alınmasına neden oldu.

The Guardian'da yer alan habere göre, kendisine Koronavirüs aşı sırası geldiğini öğrenen Liam Thorp çok şaşkın olduğunu söyledi. Daha sonra neden kendisine erken aşı sırası geldiğini araştıran Thorp, sağlık sistemi kayıtlarında 6 fit 2 in olan boyunun 6.2 santimetre olarak geçtiğini fark etti. Bu boy da Thorp'u kilosuyla beraber 28 binlik bir vücut kitle endeksiyle yüksek risk grubuna sokuyordu.

Önemli kişiler acil olarak aşıyı oldu mu? Oldu.
Biz kim köpek oluyoruz da aşı sayısını sorguluyoruz. Mitingler, üst düzey insanlar ve burokrasi cenaze törenleri için yeterli sayıda aşı olduğuna göre görev tamaandı.

Şimdi cenaze namazı için birer metre boşlukla namaz kılmaya devam edebiliriz.

Dogal seleksiyonda elenmis olanlarin oncelikli olmasi bana dogru gelmiyor

Kurayla asi yapilmaliydi

İngiltere'de boyu yanlışlıkla 6 cm olarak kaydedilen 32 yaşındaki adam aşıda öncelik grubuna girdi​

İngiltere'de altta yatan herhangi bir hastalığı olmayan 32 yaşındaki bir adam boyunun 6.2 santimetre olarak kaydedilmesi vücut kitle endeksini 28 bin olarak görülmesine ve aşıda acil risk grubuna alınmasına neden oldu.

The Guardian'da yer alan habere göre, kendisine Koronavirüs aşı sırası geldiğini öğrenen Liam Thorp çok şaşkın olduğunu söyledi. Daha sonra neden kendisine erken aşı sırası geldiğini araştıran Thorp, sağlık sistemi kayıtlarında 6 fit 2 in olan boyunun 6.2 santimetre olarak geçtiğini fark etti. Bu boy da Thorp'u kilosuyla beraber 28 binlik bir vücut kitle endeksiyle yüksek risk grubuna sokuyordu.
adamın şeyi boyundan uzun :D

Ikinci pfizer aşımı oldum. Bas donmesi ve yorgunluk dışında hiçbir yan etki olusmadi. Anneannem de dun ilk aşısını oldu. Yaşı itibariyle yan etkilere karşı tepkisi daha kritik olabilirdi. Ama simdilik herşey yolunda gorunuyor

Mart basinda şehirlerin vaka.durumuna göre yasaklar kalkiyormus cafe restoranlara HES kodu şartı geliyormuş vaka sayılarına bakılırsa Karadeniz illerini hiç açmaması lazim

1 Mart'tan itibaren başlayacak olan normalleşme sürecinin detayları belli oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka sayılarının ortalamalarına göre illeri mavi, sarı, turuncu ve kırmızı renkle kategorize edeceklerini söyledi. Bakan Koca, şu anda iki ilin mavi kategoride yer aldığını belirtirken, bu illerde restoranların açılmasının ve sokak kısıtlamalarının kaldırılmasının mümkün olabileceğini söyledi.

Her hafta açıklanacak tabloda illerin risk renginin de yer alacağını açıklayan Koca, vaka sayısı yüz binde 10'un altındakiler mavi, 11-35 sarı, 36-100 turuncu ve 100'ün üzerindeki yerler kırmızı renkle gösterileceğini ifade etti.

Şuan Mavi renkte sadece Hakkari ve Şırnak varmış

1024xauto.jpg

Geri
Üst Alt