Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
devlet her zmn 18 yasındadırCumartesi serbest pazar yasak nasıl bir hareket oluyor
abi beni dövmeyeceksen bir daha söyleyeceğim de şu vurduran sayısını değiştirsen sürekli gözüm çarpıyorCumartesi serbest pazar yasak nasıl bir hareket oluyor
Senin ben...devlet her zmn 18 yasındadır
Abi tam Bursa normalleşti İzmir'e geçiş yapıyorum hay böyle işe yaSarııı
Estğ. ama derdini seveyim kardeşim.abi beni dövmeyeceksen bir daha söyleyeceğim de şu vurduran sayısını değiştirsen sürekli gözüm çarpıyor:kırmızıkalp:
Kutsal cumartesiCumartesi serbest pazar yasak nasıl bir hareket oluyor
Istanbul da yine yasak yani. Ulan valla bezdim ya gerçi herkes dışarda fink atiyor. Biz evde kukuman kuşu gibi duruyoruz
Abi tam Bursa normalleşti İzmir'e geçiş yapıyorum hay böyle işe ya

10 güne burası da kızarır yavAbi tam Bursa normalleşti İzmir'e geçiş yapıyorum hay böyle işe ya
2. doz ası vurulma vaktin gelmisSenin ben...
Git 40 tas yıkan. Gittiğin yeri kurutuyorsun demekkiAbi tam Bursa normalleşti İzmir'e geçiş yapıyorum hay böyle işe ya
Hsonu yasağı kolpa bir mevzu.
Herkes dışarda haftasonları da.
Bu serbestlikten sonra yine çoğalır virüs öbür hafta yine yasak olur zatenBiz napalim ağa kirmizidayiz yaza kadar hiçbir şey açılmaz.. bu orta doğu Karadeniz halkı kadar geri zekalisi yok maalesef kimse atar yapmasin ben de orduluyum.. Ne olduysa şu somestrda oldu bok varmış gibi İstanbul Ankara İzmir'den dolustular yetmezmiş gibi köylerde nişan düğün cenaze hoş geldin beş gittin fasli sonuç ortada işte.. işyerinin olduğu ilçede günlük vaka 2-3 e kadar düşmüştü mal gibi dolustular dipdibe yine uçtu..
super moderator oldugum ıcın cıkıs iznım var serverlere bakmaya gıdıyorum dıye ızın alabılıyorumBilhassa tarım yapılan yerlerde herkesin tarım izni var üstüne bir tane yer olması yeterli üstelik yanında 2-3 kişi daha bildirebiliyorsun tarlada çalışacağım diye.