Istanbul da yine yasak yani. Ulan valla bezdim ya gerçi herkes dışarda fink atiyor. Biz evde kukuman kuşu gibi duruyoruz

Biz napalim ağa kirmizidayiz yaza kadar hiçbir şey açılmaz.. bu orta doğu Karadeniz halkı kadar geri zekalisi yok maalesef kimse atar yapmasin ben de orduluyum.. Ne olduysa şu somestrda oldu bok varmış gibi İstanbul Ankara İzmir'den dolustular yetmezmiş gibi köylerde nişan düğün cenaze hoş geldin beş gittin fasli sonuç ortada işte.. işyerinin olduğu ilçede günlük vaka 2-3 e kadar düşmüştü mal gibi dolustular dipdibe yine uçtu..

mevlana'ya kırmızı verdiyseniz biz de
izmir'e antalya'ya gideriz

hadi bakalım

Biz napalim ağa kirmizidayiz yaza kadar hiçbir şey açılmaz.. bu orta doğu Karadeniz halkı kadar geri zekalisi yok maalesef kimse atar yapmasin ben de orduluyum.. Ne olduysa şu somestrda oldu bok varmış gibi İstanbul Ankara İzmir'den dolustular yetmezmiş gibi köylerde nişan düğün cenaze hoş geldin beş gittin fasli sonuç ortada işte.. işyerinin olduğu ilçede günlük vaka 2-3 e kadar düşmüştü mal gibi dolustular dipdibe yine uçtu..
Bu serbestlikten sonra yine çoğalır virüs öbür hafta yine yasak olur zaten

Bilhassa tarım yapılan yerlerde herkesin tarım izni var üstüne bir tane yer olması yeterli üstelik yanında 2-3 kişi daha bildirebiliyorsun tarlada çalışacağım diye.
super moderator oldugum ıcın cıkıs iznım var serverlere bakmaya gıdıyorum dıye ızın alabılıyorum

Geri
Üst Alt