- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.683
yarın yasaklar geliyor hazır mısınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam anlamıyla bir kapanma beklemiyorum, ama cumartesi gününü yine kapatırlar gibi.yarın yasaklar geliyor hazır mısınız
salı+perşembeye halısaha maçı almışız umarım dokunmazlar sahalaraTam anlamıyla bir kapanma beklemiyorum, ama cumartesi gününü yine kapatırlar gibi.
Alman aşılarına ulaşamıyoruz rengim.Kongreleri yasaklasinlar.
Hafta içine dokunmazlar yine aynı saatler 9 a kadar.salı+perşembeye halısaha maçı almışız umarım dokunmazlar sahalara
Tam tersi olmasi gerekiyordu. Covidden ölene böbrek yetmezligi demeleri lazımdı.Ülkede 1 yıldır sadece covidden ölüm var bahar aylarında grip olurdu şimdi yok hicmi böbrek yetmezliginden kalpten tansiyondan kanserden vs ölen İnsan yok ölenler sadece covidden bu işin boku çıkmaya başladı böbrek yetmezliginden vefat edene covid diyorlar şaka değil. Gercek
brezilyada günlük 3000 insan ölüyor abi bizim halk biraz umursamaz o hale gelebiliriz kısıtlamalara karşı değilim benÜlkede 1 yıldır sadece covidden ölüm var bahar aylarında grip olurdu şimdi yok hicmi böbrek yetmezliginden kalpten tansiyondan kanserden vs ölen İnsan yok ölenler sadece covidden bu işin boku çıkmaya başladı böbrek yetmezliginden vefat edene covid diyorlar şaka değil. Gercek
siyasi göndermeden kaçınalımbence akp kongreleri hariç tüm organizasyonlar iptal edilmeli. sadece işi layığıyla yapan adamlar ödüllendirilmeli. bir de kokocular.
Aslında mesafe kuralına uyuluyormuş akp kongrelerinde la. Kameralar yatay cekim yapınca öyĺe gorunuyormus. Bi vekil boyle bir aciklama yapti geçen gün. Ayrica maske kuralina uyuluyor maskesiz kimse yok kongre salonlarinda kolonyalari da mevcutmusbence akp kongreleri hariç tüm organizasyonlar iptal edilmeli. sadece işi layığıyla yapan adamlar ödüllendirilmeli. bir de kokocular.
1 senedir böyle yapılıyor zatenCovidden ölene böbrek yetmezligi demeleri lazımdı.
Adam bobrek yetmezliginden ölene covid diyorlar demiş.1 senedir böyle yapılıyor zaten
yanlış info olabilirAdam bobrek yetmezliginden ölene covid diyorlar demiş.
Aslında mesafe kuralına uyuluyormuş akp kongrelerinde la. Kameralar yatay cekim yapınca öyĺe gorunuyormus. Bi vekil boyle bir aciklama yapti geçen gün. Ayrica maske kuralina uyuluyor maskesiz kimse yok kongre salonlarinda kolonyalari da mevcutmus
Cin aşısı olacağına su iç daha iyi renkdaş.Alman aşılarına ulaşamıyoruz rengim.
Bizi cekiklere mahkum edecekler. Paramızla bile alamayacaz anlaşılan
vurdurmayalım o zaman boşuna, adamlar zevk için yapıyor şifa değil diyorsun.Cin aşısı olacağına su iç daha iyi renkdaş.
Sen vurdurabilirsin ben melih renkdasima söylemiştim.vurdurmayalım o zaman boşuna, adamlar zevk için yapıyor şifa değil diyorsun.