Çomarlar aylık yapılan 1000 lira yardımı esnafa yardım edildi diye böğüre böğüre savunacaklar ona gülüyorum sadece
hazineden milyar milyar liralar gitti bu nankorler reyizin 1000 lira hediyesini begenmiyor

reyizin jestini kilislar asla yapmazdi

kira ücretlerini eleştirenler olmuş ezanı susturamayacak vatanı bölemeyeceksiniz

içeride vatandaşa bu kdr az yardım edip, dışarıda tunusa yardımda bulununca, (bu stratejik bir yardımda olsa) insanın sövesi geliyor.

Yazık birkaç ay içinde kaç esnaf kilit vuracak dükkanına allah bilir. kaç yuva sönecek bununla birlikte.

vatandaş size ne yaptı, neden bu kadar düşmansınız.

Benim anne babam esnaf bu arada, yardımı geçtim geçen sefer 6 ay ertelemeli verilen krediyi bile Vakıfbank vermedi. Bu adamın kirası vergisi elektriği suyu çalışanı yani sen tutup 1000 lira yardım diyorsun adamın tek çalışanının sigorta parası sadece. 60 yaş üstü güruhun büyük bır kısmının hızlı bir şekilde doğal seleksiyondan geçmesi gerekiyor istediğinizi diyin. Bu insanlara ne yapsan bişeyleri anlatamıyorsun bu boktan hayatla uğraşıyoruz sayelerinde.

içeride vatandaşa bu kdr az yardım edip, dışarıda tunusa yardımda bulununca, (bu stratejik bir yardımda olsa) insanın sövesi geliyor.

Yazık birkaç ay içinde kaç esnaf kilit vuracak dükkanına allah bilir. kaç yuva sönecek bununla birlikte.

vatandaş size ne yaptı, neden bu kadar düşmansınız.
EpJEMWTWEAcPKR8

Oha ya 10 bine kiralayana vermesin dedi kafan çalışmıyor mu kardeşim ev kirası değil bu dükkan kirası dükkan kiraları ne kadar sanıyorsun 200 tl mı? Birseyleri savunurken azıcık vicdanınız olsun be. Akpli olmanda sıkıntı yok olabilirsin ama insani düşüncelerini unutmayın yazık günah kafaniza

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne diyon yav adam billur geçiyor. Her şeye bodoslama atlıyorsan akpliler gibisin reis az sakin ol

Geri
Üst Alt