- 1 Ağustos 2014
- 63.840
- 75.050
- 4.338
O büyükşehirde kirada olanlaraymış750 lira olarak düzeltelim. Sadaka parası![]()
Bin lira tüm esnafaymış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O büyükşehirde kirada olanlaraymış750 lira olarak düzeltelim. Sadaka parası![]()
O tramvayı kullanmak inanılmaz zevkli.@Fatih Celik Gel üstat gel, İmamoğlunu eleştirmiş.
hazineden milyar milyar liralar gitti bu nankorler reyizin 1000 lira hediyesini begenmiyorÇomarlar aylık yapılan 1000 lira yardımı esnafa yardım edildi diye böğüre böğüre savunacaklar ona gülüyorum sadece
Çomarlar aylık yapılan 1000 lira yardımı esnafa yardım edildi diye böğüre böğüre savunacaklar ona gülüyorum sadece
Büyükşehirde kirada olanlara 750tl mi verecekler?O büyükşehirde kirada olanlaraymış
Bin lira tüm esnafaymış
içeride vatandaşa bu kdr az yardım edip, dışarıda tunusa yardımda bulununca, (bu stratejik bir yardımda olsa) insanın sövesi geliyor.
Yazık birkaç ay içinde kaç esnaf kilit vuracak dükkanına allah bilir. kaç yuva sönecek bununla birlikte.
vatandaş size ne yaptı, neden bu kadar düşmansınız.
Öyle diyorlar da verirler mi şüpheliBüyükşehirde kirada olanlara 750tl mi verecekler?
Oha ya 10 bine kiralayana vermesin dedi kafan çalışmıyor mu kardeşim ev kirası değil bu dükkan kirası dükkan kiraları ne kadar sanıyorsun 200 tl mı? Birseyleri savunurken azıcık vicdanınız olsun be. Akpli olmanda sıkıntı yok olabilirsin ama insani düşüncelerini unutmayın yazık günah kafaniza10bine yer kiralayana hiç vermesin
1000 lira pandemi desteği için nisanda başvurdum ekime kadar cevap vermediler. Cimer'e şikayet ettim sonra kasımda rededildi.Öyle diyorlar da verirler mi şüpheli
Kim aldı acaba o paraları.1000 lira pandemi desteği için nisanda başvurdum ekime kadar cevap vermediler. Cimer'e şikayet ettim sonra kasımda rededildi.
Verirsen ekime vermezsen kasıma oldu.
Ne diyon yav adam billur geçiyor. Her şeye bodoslama atlıyorsan akpliler gibisin reis az sakin olOha ya 10 bine kiralayana vermesin dedi kafan çalışmıyor mu kardeşim ev kirası değil bu dükkan kirası dükkan kiraları ne kadar sanıyorsun 200 tl mı? Birseyleri savunurken azıcık vicdanınız olsun be. Akpli olmanda sıkıntı yok olabilirsin ama insani düşüncelerini unutmayın yazık günah kafaniza
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben aldım lan 10 günde şak diye. Bir gecede ezdim mis gibi, eğlenceli geceydi. Sağolasın Erdoğan1000 lira pandemi desteği için nisanda başvurdum ekime kadar cevap vermediler. Cimer'e şikayet ettim sonra kasımda rededildi.
Verirsen ekime vermezsen kasıma oldu.
yok kanka gerçek diyorumNe diyon yav adam billur geçiyor. Her şeye bodoslama atlıyorsan akpliler gibisin reis az sakin ol