Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.983
- 9.980
- 2.398
Hocam bir akıl verin, hangisinden vurduralım? Biontech mi yoksa Sinovac mı? @Melih Peker
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam bir akıl verin, hangisinden vurduralım? Biontech mi yoksa Sinovac mı? @Melih Peker
İyi olursunuz ailecek en kısa sürede inşallah murp. Sonra ft yi göndereceğizSalı pozitif çıktım Çarşamba semptomlar başladı. Cumartesine girerken burnum yavaş yavaş normal seviyeye gelmeye başladı gibi. Hiç bir şey yokken akmayan burnum tıkandı. Hayır sildiğin zaman bi şey de çıkmıyor sayılır. Baş ağrısı %30a yakın azaldı. Başın sol tarafından ortasına kadar ağrı var gibi. Annem ve babamda hafif ishal başladı. Titreme yatmadan önce oluyor. Gün içinde bir anda olabiliyor. Evin içinde sağa sola koşturmazsan sıkıntı olmuyor ama dinlenmek gerekiyor. Sanırım 2 gece daha uyku çekersem negatife dönerim. En küçük benim ama en hafif semptomlar bende gibi. Bol sıvı tüketimi önemli.
Annemi iyi görmek hepimize büyük moral olacak. Bekliyoruz. Umarım yarın iştahı açılır. İkimiz hiç terlemiyorduk ama dün terledik. Hatta ben 2 kez terledim.
Koronavirüsü yeneceğiz inşallah! Devam!
POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
taşerona yazdırmıştırby maaş kitap mı yazmış
biontech imkanın varsa biontech vurdur.Hocam bir akıl verin, hangisinden vurduralım? Biontech mi yoksa Sinovac mı? @Melih Peker
İzin belgen yoksa polis de durdurursa yazarlar ceza.Akşam saat 5 ten sonra (hsonu) taksi ile 10 dklık mesafeye gitmek ve gece gelmek sorun olur mu? Polis yakalarsa takside olsam da cezası var mı?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
vakiflara bagis yapmaktan daha mantikli ceza yiyip ödemekİzin belgen yoksa polis de durdurursa yazarlar ceza.
Gecmis olsun reisSalı pozitif çıktım Çarşamba semptomlar başladı. Cumartesine girerken burnum yavaş yavaş normal seviyeye gelmeye başladı gibi. Hiç bir şey yokken akmayan burnum tıkandı. Hayır sildiğin zaman bi şey de çıkmıyor sayılır. Baş ağrısı %30a yakın azaldı. Başın sol tarafından ortasına kadar ağrı var gibi. Annem ve babamda hafif ishal başladı. Titreme yatmadan önce oluyor. Gün içinde bir anda olabiliyor. Evin içinde sağa sola koşturmazsan sıkıntı olmuyor ama dinlenmek gerekiyor. Sanırım 2 gece daha uyku çekersem negatife dönerim. En küçük benim ama en hafif semptomlar bende gibi. Bol sıvı tüketimi önemli.
Annemi iyi görmek hepimize büyük moral olacak. Bekliyoruz. Umarım yarın iştahı açılır. İkimiz hiç terlemiyorduk ama dün terledik. Hatta ben 2 kez terledim.
Koronavirüsü yeneceğiz inşallah! Devam!

Geçmiş olsun. Allah şifa versin kardeşim.Bu şerefsiz virüs annemi hala zorluyor.. 2 kez kustu. Eklem ağrıları. Tuvalete zor gidiyor geliyor. Halsizlik, baş ağrısı, kuru öksürük vs. Ateşi bir anda 38,8leri görünce panikleyip hemen bir şeyler yapmaya çalıştım. Kısa sürede 37 küsüre düşürdük. Daha fazla artmasından endişe ettim zira böyle bir rakamı daha önce hiç görmemiştik. Pazar ilk semptomları başlamıştı. Şimdi 1 hafta olacak işte. Hala kötü. Sıvı tüketimi, parasematol ve vitamin d'ye yükleniyoruz. Ne yapacağımızı bilmiyorum. Üçümüz hafif. En rahat geçiren benim. Keşke bende ağır olsaydı... Allah belasını versin bu virüse sebep olanların. Alçaklar....
Bu şerefsiz virüs annemi hala zorluyor.. 2 kez kustu. Eklem ağrıları. Tuvalete zor gidiyor geliyor. Halsizlik, baş ağrısı, kuru öksürük vs. Ateşi bir anda 38,8leri görünce panikleyip hemen bir şeyler yapmaya çalıştım. Kısa sürede 37 küsüre düşürdük. Daha fazla artmasından endişe ettim zira böyle bir rakamı daha önce hiç görmemiştik. Pazar ilk semptomları başlamıştı. Şimdi 1 hafta olacak işte. Hala kötü. Sıvı tüketimi, parasematol ve vitamin d'ye yükleniyoruz. Ne yapacağımızı bilmiyorum. Üçümüz hafif. En rahat geçiren benim. Keşke bende ağır olsaydı... Allah belasını versin bu virüse sebep olanların. Alçaklar....
Cok gecmis olsun. Allah acil şifa versin size. Insallah çabuk atlatir ve iyleşirsiniz.Bu şerefsiz virüs annemi hala zorluyor.. 2 kez kustu. Eklem ağrıları. Tuvalete zor gidiyor geliyor. Halsizlik, baş ağrısı, kuru öksürük vs. Ateşi bir anda 38,8leri görünce panikleyip hemen bir şeyler yapmaya çalıştım. Kısa sürede 37 küsüre düşürdük. Daha fazla artmasından endişe ettim zira böyle bir rakamı daha önce hiç görmemiştik. Pazar ilk semptomları başlamıştı. Şimdi 1 hafta olacak işte. Hala kötü. Sıvı tüketimi, parasematol ve vitamin d'ye yükleniyoruz. Ne yapacağımızı bilmiyorum. Üçümüz hafif. En rahat geçiren benim. Keşke bende ağır olsaydı... Allah belasını versin bu virüse sebep olanların. Alçaklar....
Oradaki aşılama oranıyla buradaki farklı.Sinovac aşısının koruma oranı %50 lerdeymiş sanırım. Pfizer Biontech %90 civarlarında. Amerika, İsrail ve İngilterede yaygın aşılama yapıldı ve vakalar dramatik şekilde düştü. Bizde salgının neden kontrol altına alınamadığı anlaşılıyor
Yerli aşı ne aşamada
Oradaki aşılama oranıyla buradaki farklı.
Onu da geçtim aşıyla yayılmayı ve bulaşıyı önleyebileceğine dair bilimsel kanıt yok henüz. Kuluçka süresi 50 güne ulaşan bir virüsten bahsediyoruz.
Aşıyla vaka seyrini hafifletirsin ki o verdiğin oranlar da hafif geçirenlerdeki oranlar, yani esas kritik nokta hastaneye yatışı engellemesi. Bunun için tüm firmalar %100 diyor bildiğim kadarıyla ama buna rağmen hastaneye yatanlar var her türlü aşıyı olanlarda bile.
Neresinden tutsan hatalı bir neden sonuç ilişkisi olmuş.