- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Abi yarın kapatmazlar hemen herhalde yaŞehirlerarasıni kapatabilirler berkecim sabuncu elinde kalırsın valla kırmızı iller arası yasak gelecek diye duydum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi yarın kapatmazlar hemen herhalde yaŞehirlerarasıni kapatabilirler berkecim sabuncu elinde kalırsın valla kırmızı iller arası yasak gelecek diye duydum
yat uyu o zaman şimdiden, dinlenirsin.La yarına geçmezse gideyim o zaman. Eğer bişeyim kalmazsa zaten korona değilimdir herhalde yav 1 günde biten korona mı olur
Sanmam ama hafta içi muhtemelen kapatma gelir çok dillendirildiAbi yarın kapatmazlar hemen herhalde ya
Abartmamak lazım şu an, ev köpeğinden kuduz kapma ihtimali daha yüksek
Bu gerçek mi yav?
Amatördük krdsmprof. dr. sir berke karabacak ile covid söyleşisi @Emrah Duvar
Amatördük krdsm
Malım diyemiyorda amatördüm diyorprof. dr. sir berke karabacak ile covid söyleşisi @Emrah Duvar
Malım diyemiyorda amatördüm diyor
Oysa seni dinleseler covid hikayeydiSınırları herkese kapatalım.
Kesinlikle. Daha vaka olmadan demiştimOysa seni dinleseler covid hikayeydi
Ne zekisin bre YawKesinlikle. Daha vaka olmadan demiştim
Ramazanda gel fitre vereyimNe zekisin bre Yaw
Zekanı zekat olarak ver nasiplenelim
bi 100 euro sal reisRamazanda gel fitre vereyim
Vermezsen şerefsizsin iban atıyom wpden adamsan verirsinRamazanda gel fitre vereyim
senin avro vermen lazım murp. Hastalıktan kurtulacaksın, şükür için @Berke Karabacak ve bana 100 avro ateşlemelisin.bi 100 euro sal reis
olaya hiç kendini vermiyorsunVermezsen şerefsizsin iban atıyom wpden adamsan verirsin
Olay neydi?olaya hiç kendini vermiyorsun
yerli para dururken gavur parasi isteyeni ilk kez görüyorumsenin avro vermen lazım murp. Hastalıktan kurtulacaksın, şükür için @Berke Karabacak ve bana 100 avro ateşlemelisin.
yerli para dururken gavur parasi isteyeni ilk kez görüyorum
hicap duydum suan
Murat'ın ölümden dönmesini bizimle kutlamasıydı ama pintilik yapıyor.Olay neydi?
Almandan şaşmıyorsunBiontech vurduruyoruz bakalım hayırlısı
Nası vurduruyon?Biontech vurduruyoruz bakalım hayırlısı