Vaka sayıları halen çok yüksek şekilde devam ediyor

Yine dünyada mutant virüsler coşmuş durumda

Bugün Çin, İngiltere vesaire bir sürü ülke yasakları uzatma ve yeni karantina kararları alıyor

Ne olacak böyle bilemiyorum

Ama hata yapıyoruz yine

1 aya kalmaz yine vaka artışı ciddi oranlara çıkar

Okulları açmanın mantıklı bir açıklaması yok bu aşamada

Acilan mekan top list paylasabilir misiniz
Simdiden tsk

ilkokul bebelerinin hayatta ne acelesi var da sağlıklarını riske atıyosunuz. mal mısınız.
bunlar valla gerizekalı yav, konular bitti zaten yüz yüze eğitimde, şimdi ne anlatacaklarmış hocalar öğrencilere

mayıs gelmiş zaten havalar sıcak mal gibi kararlar gene

bunlar valla gerizekalı yav, konular bitti zaten yüz yüze eğitimde, şimdi ne anlatacaklarmış hocalar öğrencilere

mayıs gelmiş zaten havalar sıcak mal gibi kararlar gene

sırf öğretmenler çalışmıyor denmesin diye tantana. sanki ülkede milletvekillerinden çok yatan var, iyice twitteriye oldu ülke.

Bunlar valla gerizekalı yav 1 aylığına okul açıyorlar :asd:

2 temmuz da eğitim bitiyormuş

Aşılamayı hızlı yapma, senin kongrelerin ve tedbirsizliğin yüzünden bu halde olalım sonra 'saat 10a çektik' yasağı

Akşam yasakları kaldırılmalıdır yeter artık

Eğitimci olarak şunu söyleyeyim, çocuklara birşeyler öğretiyoruz, kapanıyor, öğrenciler sıfırlanıp geliyorlar. 1. sınıflar okumayı yeni söktüler. Ki bahsettiğim özel okul. Devlet okulunda hiçbirşey öğrenmemiş, boş geçen 1.5 sene var. Turizm bokundan ziyade en öncelik okullara verilmeliydi. Bomboş bir nesil geliyor, daha öncesinde de pek dolu sayılmazlardı ama bu dönemkiler cidden bomboş.

Daha önce korona geçirip biontech aşısı olanlarda 2.dozdan sonra ciddi yan etki görülüyor diye yabancı haber ajanslarında yazılar görmüştüm bu konuda çevresinden vs bilgisi olan var mı
Valla bizim ilgilendigimiz bir alman komşu kadın var 82 yaşında 1 hafta önce ikinci biontech aşıyı oldu ikisindede sıfır yan etki fark etmedi bile ha bu corona gecirmedi yalnız önceden

Geri
Üst Alt