Olm adamlara bak ya sabahki derse 10 saat kala yarın ders başlıyor diye açıklama yapıyorlar.
Bezdim ben ya, bu iş böyle mi olur Allah aşkına şunların yanında dayı biz niye surekli böyle yapiyoruz diye soran çıkmıyor mu.
Her seferinde aynısı. Ders zilinden 10 saat önce ders olacak diye bildiri yayınlamak artık ahmaklık.
Bu zihniyet ta salgının ilk basinda sokağa çıkma yasağına 2 saat kala yasak var diye açıklayan zihniyet.
Git gide bu ülke üzerindeki umutlarım tamamiyle yok olmakta, her seferinde bu sefer hata yapmazlar diyorsun herifler tekrar tekrar aynı şeyi yapıyor.

Vaka sayıları halen çok yüksek şekilde devam ediyor

Yine dünyada mutant virüsler coşmuş durumda

Bugün Çin, İngiltere vesaire bir sürü ülke yasakları uzatma ve yeni karantina kararları alıyor

Ne olacak böyle bilemiyorum

Ama hata yapıyoruz yine

1 aya kalmaz yine vaka artışı ciddi oranlara çıkar

Okulları açmanın mantıklı bir açıklaması yok bu aşamada
Yo hiçbir şey olmadı

Beyler kötü haber pompalamayın yaw

Haberler kötüysede pompalamayın mutant,yeni dalga bilmemne

Ruhum daralıyo

Titanikteki kemancılar gibi olalım

İyiyiz iyiyiz

Yo hiçbir şey olmadı
Malezya'da Kovid-19 vakalarındaki artış nedeniyle 1-14 Haziran tarihleri arasında uygulanacak tam karantina kapsamında alışveriş merkezlerinin kapalı tutulacağı açıklandı.

Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde Kovid-19 vakalarının artmasının ardından kentten ayrılmak isteyenlerden negatif sonuçlu testi de içeren seyahat önlemleri alındı.

Vietnam yönetimi, artan Kovid-19 vakalarını kontrol altına almak için ülkenin en büyük kenti Ho Chi Minh'e 9 milyon kişiye Kovid-19 testi yapılmasının planlandığını açıkladı.

Hindistan Brezilya vesaire diğer ülkeleri saymaya gerek yok renktaş

Az buçuk biliyoruz durumları

aileme aşı sırası geldi.
sinovac mı pfizer mı herkes bir şey diyor alman olduğundan pfizerden pek şaşmak istemiyorum ama , yan etkisi olanlar ikisindede çıktı medyada ama %'lerini bilmiyorum.

aileme aşı sırası geldi.
sinovac mı pfizer mı herkes bir şey diyor alman olduğundan pfizerden pek şaşmak istemiyorum ama , yan etkisi olanlar ikisindede çıktı medyada ama %'lerini bilmiyorum.
Dün bi kere daha yazdım bizim alman komşu oldu biontech 82 yaşında ne ilkinde ne ikinci dozunda en ufak bi rahatsızlıgı olmadı

Muhteşem bir video.

Bu arada aynı noktada fazla yolcu aldığı için ceza yiyen ve dolmuşu bırakan bir şoför olayı olmuştu.

anayasadaki yaşama hakkını ortaya koyup kendinden geçtim, vatandaşın sağlığını tehlikeye attığına ikna edemeyen polisin apoletleri sökülmeli.

Kadın savunmasını çok yanlış yerden yapmış. Maske korumuyor diyeceğine kongreler yapılırken, sokağa çıkma yasağı varken şampiyonluk kutlamaları, İsrail protestoları toplum sağlığına zarar vermiyor mu demesi daha vurucu olurdu. Bir de cezaların kanunsuz olduğunu söylemiş. Benim o konuyla ilgili bilgim yok. O konuda çok eminse oradan da yürüyebilirdi. Maske fayda etmiyor çok yanlış olmuş.

Geri
Üst Alt