- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melih ,ne diyorsun aşılamada belli.bir yuzdeye ulasirsak bundan sonra yasaklar kapanmalar dönemini atlattık olmaz diyebilirmiyiz ?İsrailde yapılan çalışmada Biontech aşısınında Delta varyantına karşı %70-75 etkili olduğu tespit edildi.
Eurosurveillance | Neutralising capacity against Delta (B.1.617.2) and other variants of concern following Comirnaty (BNT162b2, BioNTech/Pfizer) vaccination in health care workers, Israel
SARS-CoV-2 Delta (B.1.617.2) variant of concern (VOC) and other VOCs are spreading in Europe. Micro-neutralisation assays with sera obtained after Comirnaty (BNT162b2, BioNTech/Pfizer) vaccination in 36 healthcare workers (31 female) demonstrated significant fold change reduction in neutralising...www.eurosurveillance.org
amerika ingiltere muhtemelen maske zorunluluğunu tamamen kaldıracak biz de eylül ayına doğru benzer bir karar alırız diye düşünüyorumMelih ,ne diyorsun aşılamada belli.bir yuzdeye ulasirsak bundan sonra yasaklar kapanmalar dönemini atlattık olmaz diyebilirmiyiz ?
2+1 den sonra acaba yaptırmasam mı diye düşündüm abi sinovac kesinlikle yaşlılar için tercihimdir sistemiği olanlar için de. Kolda ağrıyı geçtim 1 gün süren ateş ve yarım saat içerisindeki kalp çarpıntısı endişe yaratıyor.amerika ingiltere muhtemelen maske zorunluluğunu tamamen kaldıracak biz de eylül ayına doğru benzer bir karar alırız diye düşünüyorum
okullar açılır kasım aralığa doğru yeni bir varyant ve salgın olmazsa kurtulmuş sayabiliriz kendimizi ..
mrna aşılarının yeni çıkacak varyantlara karşı etkinliği sürdüğü sürece güvendeyiz.
ek not : biontech aşısının 2.doz yada 2+1 doz sayısı 50milyona ulaştı mı güvendeyiz diyebiliriz.
biontech bende de biraz kolda ağrı ve 1 gün süren hafif ateş halsizlik yaptı , gayet normal.2+1 den sonra acaba yaptırmasam mı diye düşündüm abi sinovac kesinlikle yaşlılar için tercihimdir sistemiği olanlar için de. Kolda ağrıyı geçtim 1 gün süren ateş ve yarım saat içerisindeki kalp çarpıntısı endişe yaratıyor.
Geriden geliyosun yenisi çıktı bilehoşgeldin delta plus bebek