Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.479
- 1.706
- 1.948
delta, plus , lambda vs. yok mu arttıran!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Moderna vurdurdum geçtiğimiz cuma dr. @Ibrahim Özveren
3 gün boyunca bir kolum ağrıdı niet normaal , bugun biraz iyi hamdoullilahÇok güzel hemşom. Tebrik ederim. Bu beladan kurtulmak için sende bir adim attın. Başkaları aşı olunca zaten bende virusten korunmus olacagim yeaaaa diyen kaypaklardan olmaman sevindirdi![]()
3 gün boyunca bir kolum ağrıdı niet normaal , bugun biraz iyi hamdoullilah
Hollanda’da suan ya Pfizer veriyorlar ya Moderna.. hangisini secsemmmmmmm
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Bende de aynısı yazıyordu kağıtta , bana pfizer vurun dedim ilk aşısı pfizer olanlar için vuruyoruz pfizeri dediler. moderna vurdularHollanda’da suan ya Pfizer veriyorlar ya Moderna.. hangisini secsemmmmmmm
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Geçmiş olsun oyuna gelmiş gibisinBende de aynısı yazıyordu kağıtta , bana pfizer vurun dedim ilk aşısı pfizer olanlar için vuruyoruz pfizeri dediler. moderna vurdular
Geçmiş olsun oyuna gelmiş gibisin
3 dozu kova yaptım cuma günü ölüyorum sandım ateşten Çinliler ile Alman antikorları fücutumda dandanakan savaşı verdiSende durumlar nasil reis. Ercument Ovalı'nin aşısını bekliyorsun diye duyumlar aldim
3 dozu kova yaptım cuma günü ölüyorum sandım ateşten Çinliler ile Alman antikorları fücutumda dandanakan savaşı verdi
Sağol yeenimGeçmiş olsun oyuna gelmiş gibisin
Hollanda da QR kodu üzerinden aşı olanlar mekanlara girebiliyor. Kapı önünde bu kodu okutup aşı bilgilerini gosteriyorlar ve iceri alınıyorlar. Şimdi ulkenin gençleri bu QR kodunu baskalariyla paylaşmış ve aşı olmayanlar da kod ile iceri girmiş. Sonuç olarak bir yerde 150 korona teşhisi konulmuş

aşı olmayanlar tekme tokat dövülmeli
belki uzun vadeli tesiri olmaz ama en azından bi kaç hafta kolu bacağı alçıda kalırsa etrafta dolaşıp virüs dağıtmazlar
Bende de aynı olay oldu yav.3 dozu kova yaptım cuma günü ölüyorum sandım ateşten Çinliler ile Alman antikorları fücutumda dandanakan savaşı verdi