zeki insanları eleme aşısı, ya aşı olanlar kurtulacaktı yada olmayanlar...

Son düzenleme:
E57yyMTXEAQQZnx

Delta varyantina karşı mRna aşıları gayet iyi korumakta. Janssen aşısınında korudugunu belirtti Johnson&Johnson birkaç gun once.

Bu durumda yinede vaka sayilarinin artması daha çok sadece 1 aşı olan, veya hic aşı olmayanlar arasında oluyormuş. Israilde mesela hastanede yatan kişi sayısı daha çok bu ortodoks, aşı vurdurmayan, semtlerde artmaktaymis.

Lutfen aşımızı vuralım. Vurdurtmayanı uyaralim

Hollanda’da 24 saat icinde 10345 vaka oldugu bildirildi. Baya kötü bir durum

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Arkadaşlar ben üç hafta önce ilk doz biontech aşısı oldum.

O günden beridir geceleri yatarken sol göğsümde bir ağrı oluyor. Bir kaç saniye basınç yapıp ağrı kayboluyor ama bu durum gece boyunca tekrar ediyor.

Gündüzleri hiçbişeyim yok, sadece geceleri yatağa yattıktan sonra başlıyor. Korkmaya başladım haliyle acaba sabaha uyanabilecekmiyim diye.

Aranızda biontech olup benzer semptomlar gösterenler var mı?

O günden beridir geceleri yatarken sol göğsümde bir ağrı oluyor. Bir kaç saniye basınç yapıp ağrı kayboluyor ama bu durum gece boyunca tekrar ediyor.

Gündüzleri hiçbişeyim yok, sadece geceleri yatağa yattıktan sonra başlıyor. Korkmaya başladım haliyle acaba sabaha uyanabilecekmiyim diye.

Belki de farklı bir sıkıntıdır renktaş. Böyle düşünüp düşünüp canını sıkacağına bence doktora danış.

Biontech için görülen yan etkiler arasında perikardit/miyokardit haberleri çıktı yakın zamanda o olabilir.
Koronadan çok önceden bu rahatsızlık vardı bende. İlaç tedavisiyle geçiyor. Kardiyoloğa görünebilirsin bence.

Belki de farklı bir sıkıntıdır renktaş. Böyle düşünüp düşünüp canını sıkacağına bence doktora danış.
Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum renktaş. Hayırlısı.
Biontech için görülen yan etkiler arasında perikardit/miyokardit haberleri çıktı yakın zamanda o olabilir.
Koronadan çok önceden bu rahatsızlık vardı bende. İlaç tedavisiyle geçiyor. Kardiyoloğa görünebilirsin bence.
Benimde aklıma aynı şey geldi renktaş, bilemiyorum. Sanırım doktora görünmeden düzelmeyecek.

Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum renktaş. Hayırlısı.

Benimde aklıma aynı şey geldi renktaş, bilemiyorum. Sanırım doktora görünmeden düzelmeyecek.
benim şakaklarda ayağa kalkıp oturdukça basınç oluyor. Başka sebeptende olabilir ama bilemiyorum

Geri
Üst Alt