Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.971
- 102.122
- 5.238
Arkadaşa vurabilecek var mı?Randevum bugun 1deydi
Hastaneye gittim ama mesai bitti dediler pazartesiye kaldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşa vurabilecek var mı?Randevum bugun 1deydi
Hastaneye gittim ama mesai bitti dediler pazartesiye kaldi
Alayım hastamızıArkadaşa vurabilecek var mı?
Belki de farklı bir sıkıntıdır renktaş. Böyle düşünüp düşünüp canını sıkacağına bence doktora danış.Arkadaşlar ben üç hafta önce ilk doz biontech aşısı oldum.
O günden beridir geceleri yatarken sol göğsümde bir ağrı oluyor. Bir kaç saniye basınç yapıp ağrı kayboluyor ama bu durum gece boyunca tekrar ediyor.
Gündüzleri hiçbişeyim yok, sadece geceleri yatağa yattıktan sonra başlıyor. Korkmaya başladım haliyle acaba sabaha uyanabilecekmiyim diye.
Aranızda biontech olup benzer semptomlar gösterenler var mı?
Arkadaşlar ben üç hafta önce ilk doz biontech aşısı oldum.
O günden beridir geceleri yatarken sol göğsümde bir ağrı oluyor. Bir kaç saniye basınç yapıp ağrı kayboluyor ama bu durum gece boyunca tekrar ediyor.
Gündüzleri hiçbişeyim yok, sadece geceleri yatağa yattıktan sonra başlıyor. Korkmaya başladım haliyle acaba sabaha uyanabilecekmiyim diye.
Aranızda biontech olup benzer semptomlar gösterenler var mı?
Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum renktaş. Hayırlısı.Belki de farklı bir sıkıntıdır renktaş. Böyle düşünüp düşünüp canını sıkacağına bence doktora danış.
Benimde aklıma aynı şey geldi renktaş, bilemiyorum. Sanırım doktora görünmeden düzelmeyecek.Biontech için görülen yan etkiler arasında perikardit/miyokardit haberleri çıktı yakın zamanda o olabilir.
Koronadan çok önceden bu rahatsızlık vardı bende. İlaç tedavisiyle geçiyor. Kardiyoloğa görünebilirsin bence.
benim şakaklarda ayağa kalkıp oturdukça basınç oluyor. Başka sebeptende olabilir ama bilemiyorumYarın doktora gitmeyi düşünüyorum renktaş. Hayırlısı.
Benimde aklıma aynı şey geldi renktaş, bilemiyorum. Sanırım doktora görünmeden düzelmeyecek.
%75 aşı olanAlmanyada 35 milyon kişi yani halkın %42 si tam aşılanmış
hayır dersek taşlanırızaşı olmalı mıyız
Olabilir gidişat öyle cevremdeki cogu oldu%75 aşı olan
%25 aşı olmayan
olacak gibi anketlere göre
POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi