Bir arkadaşım 1 kez covid olmuştu 2 doz biontechten sonra bir kez daha covid olmuş ama 2 günde hafif atlatmış olay biraz da bağışılıkla ilgili adamım bademciği küçükken alınmış çok fark yaratıyor

Karantinada 11. günüm. -3,5 kg ile ilerliyorum. 86 kg'dan 82,5 kg'a düştüm.
Eklem ağrılarım ilk haftanın sonunda ciddi ölçüde azaldı.
Karantinanın 4. gününde tat-koku kaybı yaşamıştım. Bir anda gitmişti. Dün itibariyle keskin kokuları tekrardan tam randımanlı olmasa da almaya başladım kolonya, kahve vs. gibi.
Ayakta geçirdim diyebilirim, ama yine de dün birazcık evde spor yapayım dedim. Farkında olmadan çok güçsüz düşmüşüm 45 dk boyunca yorgunluk belirtisi olmadan yaptıklarımı 10 dk yapabildim.
Bu da benim gibi hafif geçirenlerde dahi vücuda ciddi etkisi olduğunu düşündürdü. Ağrı sızı olmasa da genel bir halsizlik hali yapıyor.

Geçmiş olsun

Ben de bugün ilk aşımı oldum.. Ağrı sızı halsizlik hiç bir şey yok şimdilik..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende 14 gun sonra ikinci dozu olacagim. Turkiye'ye gittigim icin oteledik maalesef. Yan etkileri okudum sosyal medyada umarim herhangi bir sorun olusmaz. Ilk doz sonrasi herhangi bir yan etki yasamamistim.

Arkadaşlar 2 doz aşı oldum. Şimdi hastaneden geldim çiğerler de zatüre görünüyor, Covid de olabilir dedi. Kuru öksürük, sırt ve göğüs ağrısı ve inanılmaz kas ağrısı var. Aşınızı olun, ihmal etmeyin. Tedbiri aldık takdir Allah’ındır.
Asi sonrasi mi oncesi mi zature teshisi konuldu ? Gecmis olsun bu arada acil sifalar.

Bende 14 gun sonra ikinci dozu olacagim. Turkiye'ye gittigim icin oteledik maalesef. Yan etkileri okudum sosyal medyada umarim herhangi bir sorun olusmaz. Ilk doz sonrasi herhangi bir yan etki yasamamistim.

En fazla 2-3 gun rahatsızlık çekersiniz.Bende olmadı mesela.Sadece kolum ve biraz başım ağrıdı o kadar.Acı eşiği yuksek biri de değilim bu arada.

Otobüsten dolayı temaslı oldum bir hafta önce. Sağlık Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeye göre 2 doz aşılı olduğum için 1 hafta sonra negatif pcr sonucuyla karantinadan çıkmam lazım ki sonucum da negatif geldi. Ama il sağlık müdürlüklerinin bundan haberi yok karantinam da sonlanmıyor. Kafayı yiyeceğim bu ülkede düzgünce çalışan tek bir mekanizma bile yok mu? Nereyi arasam farklı bilgi veriyor.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karantinada 11. günüm. -3,5 kg ile ilerliyorum. 86 kg'dan 82,5 kg'a düştüm.
Eklem ağrılarım ilk haftanın sonunda ciddi ölçüde azaldı.
Karantinanın 4. gününde tat-koku kaybı yaşamıştım. Bir anda gitmişti. Dün itibariyle keskin kokuları tekrardan tam randımanlı olmasa da almaya başladım kolonya, kahve vs. gibi.
Ayakta geçirdim diyebilirim, ama yine de dün birazcık evde spor yapayım dedim. Farkında olmadan çok güçsüz düşmüşüm 45 dk boyunca yorgunluk belirtisi olmadan yaptıklarımı 10 dk yapabildim.
Bu da benim gibi hafif geçirenlerde dahi vücuda ciddi etkisi olduğunu düşündürdü. Ağrı sızı olmasa da genel bir halsizlik hali yapıyor.
Geçmiş olsun dostum

Geri
Üst Alt