- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.683
Bir arkadaşım 1 kez covid olmuştu 2 doz biontechten sonra bir kez daha covid olmuş ama 2 günde hafif atlatmış olay biraz da bağışılıkla ilgili adamım bademciği küçükken alınmış çok fark yaratıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek doz olmuştum. Çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun acil şifalar. Aşı olmuşmuydun ?
Karantinada 11. günüm. -3,5 kg ile ilerliyorum. 86 kg'dan 82,5 kg'a düştüm.
Eklem ağrılarım ilk haftanın sonunda ciddi ölçüde azaldı.
Karantinanın 4. gününde tat-koku kaybı yaşamıştım. Bir anda gitmişti. Dün itibariyle keskin kokuları tekrardan tam randımanlı olmasa da almaya başladım kolonya, kahve vs. gibi.
Ayakta geçirdim diyebilirim, ama yine de dün birazcık evde spor yapayım dedim. Farkında olmadan çok güçsüz düşmüşüm 45 dk boyunca yorgunluk belirtisi olmadan yaptıklarımı 10 dk yapabildim.
Bu da benim gibi hafif geçirenlerde dahi vücuda ciddi etkisi olduğunu düşündürdü. Ağrı sızı olmasa da genel bir halsizlik hali yapıyor.
Çok bekledik çokDiyebiliriz artik kap gelir yakinda
Ertesi gün kol ağrısı oldu sadece bende ikinci dozu olacağım bakalım kısmetBen de bugün ilk aşımı oldum.. Ağrı sızı halsizlik hiç bir şey yok şimdilik..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benimde bademcik alındı hiç olmadım 2.dozu olacağım şimdi bademcik felan alakası yoktur sanırımBir arkadaşım 1 kez covid olmuştu 2 doz biontechten sonra bir kez daha covid olmuş ama 2 günde hafif atlatmış olay biraz da bağışılıkla ilgili adamım bademciği küçükken alınmış çok fark yaratıyor
Benimde bademcik alındı hiç olmadım 2.dozu olacağım şimdi bademcik felan alakası yoktur sanırım
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
www.aid.org.tr
Kendim için konuşuyorum 10 yıldır grip bile olmadım kişiden kişiye değişiyor sanırım başka etkenler var herhalde![]()
Geniz Eti ve Bademcikler Alınırsa, Bağışıklık Sistemimiz Etkilenir mi? | Türkiye Ulusal Alerji ve Klinik İmmünoloji Derneği
Geniz Eti ve Bademcikler Alınırsa, Bağışıklık Sistemimiz Etkilenir mi?www.aid.org.tr
Asi sonrasi mi oncesi mi zature teshisi konuldu ? Gecmis olsun bu arada acil sifalar.Arkadaşlar 2 doz aşı oldum. Şimdi hastaneden geldim çiğerler de zatüre görünüyor, Covid de olabilir dedi. Kuru öksürük, sırt ve göğüs ağrısı ve inanılmaz kas ağrısı var. Aşınızı olun, ihmal etmeyin. Tedbiri aldık takdir Allah’ındır.
Bende 14 gun sonra ikinci dozu olacagim. Turkiye'ye gittigim icin oteledik maalesef. Yan etkileri okudum sosyal medyada umarim herhangi bir sorun olusmaz. Ilk doz sonrasi herhangi bir yan etki yasamamistim.
Asi sonrasi mi oncesi mi zature teshisi konuldu ? Gecmis olsun bu arada acil sifalar
Çok geçmiş olsun renktaş, ben pazartesi 2. dozu oldum. İlk dozda kolda ağrı dışında bir sıkıntı olmadı ancak ikincisi bayağı sarstı.2 aşı oldum, 10 gün sonra Covid olma durumu oldu. Teste gidiyorum.
2 aşı oldum, 10 gün sonra Covid olma durumu oldu. Teste gidiyorum.
Geçmiş olsun dostumKarantinada 11. günüm. -3,5 kg ile ilerliyorum. 86 kg'dan 82,5 kg'a düştüm.
Eklem ağrılarım ilk haftanın sonunda ciddi ölçüde azaldı.
Karantinanın 4. gününde tat-koku kaybı yaşamıştım. Bir anda gitmişti. Dün itibariyle keskin kokuları tekrardan tam randımanlı olmasa da almaya başladım kolonya, kahve vs. gibi.
Ayakta geçirdim diyebilirim, ama yine de dün birazcık evde spor yapayım dedim. Farkında olmadan çok güçsüz düşmüşüm 45 dk boyunca yorgunluk belirtisi olmadan yaptıklarımı 10 dk yapabildim.
Bu da benim gibi hafif geçirenlerde dahi vücuda ciddi etkisi olduğunu düşündürdü. Ağrı sızı olmasa da genel bir halsizlik hali yapıyor.