Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.920
- 102.081
- 5.238
@Oğuzhan Aşı Ol tebrik ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aşı olmayanlar derken6 eylulden sonra thy ası olmayanları ucaga almayacak. bileti olanlar dikkat etsin.
yesAşı olmayanlar derken
PCR testi şartı geliyor
PCR testi getirenler binebilecek yani
6 eylulden sonra thy ası olmayanları ucaga almayacak. bileti olanlar dikkat etsin.
öfkelenme hemenBöyle birsey olabilir mi ?
Test zorunlu olur yoksa mümkün degil!

gule gule kullan renktas ama acıkcası neden boyle birseye ihtiyac duydugunu anlamadım.Ekli dosyayı görüntüle 135640
ben benim asi kagidimi bu sekilde kaplattim
kagida a7 formatinda cikarttirip, kirtasiyecide kaplama yaptirdim
tüm yazilar net sekilde okunuyor
qr kodunu da telefona okutturabiliyorsunuz
özellikle almanyada veya sinirdan gecerken cok kullanisli olacak böyle
boyut olarak cok rahat cüzdanima sigiyor
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
gule gule kullan renktas ama acıkcası neden boyle birseye ihtiyac duydugunu anlamadım.
anladım renktassinirdan gecerken bakiyorlar böyle seylere ve bazen telefon cekmiyor
almanyada da su anda asi olanlari belirli yerlere sokuyorlar sadece
bu sekilde yanimda tasimak daha avantajli
bir de almanyaya döndügüm vakit edevlet ve ona benzer appleri silecegim
+ annem ve babam akilli telefon kullanamiyorlar![]()
14 günü bekleyeceksin dediler bana.Sa gencler, covide yakalanali 7-8 gün oldu, hafif geciyor, az bisey öküsürük ve cok hafif bogaz agrisi kaldi, benim test nezaman negatif cikar acaba, almanyaya dönmem lazim artik benim
14 günü bekleyeceksin dediler bana.
Benim ki delta varyantı senin ki normalse olabilir. 14 gün sonunda test yapacağız duruma göre 1 hafta daha uzatabiliriz dediler.bana 10 gün dediler ya
Çok yakınen tanıdığım ve görüşlerine her zaman saygı duyduğum Prof doktor hocalarım aşını olup önlem almakta fayda var dedi ve oldum. Bana aşı olunca tedbirlerine sıkı sıkıya devam et, aşı hastalığa yakalanırsan rahat atlatmana yardımcı olacak, belki de entübe edilmeden bunun üstünden gelmeni sağlayacak dedi. Tabi aşı olman bu hastalığı hiç hissetmeden atlatmana da neden olabilir bu sefer de etrafına yatabilirsin bu sebeple maske mesafe hijyen kurallarına başkalarına sebep olmamak adına muhakkak uymalısın dedi. Adamlar aşısı olan adama bulaşmaz, başkasına bulaştırmaz demiyor. Olası ağır durumda daha hafif atlatmana yardımcı olur diyor.
covid pozitif olarak 8. günüm bin şükür öksürük haricinde çok fazla sıkıntım olmadı. Aile de 4 kişiyiz aşı olmayan diğer 2 kişi de sorunsuz atlatmaktadır. Doktorun aşısız olanlara dediği bünyenin çok kuvvetli sorun yaşayarak da geçirebilirdiniz.
2 adet sinovac oldum, aşı tanımlanırsa 3. Aşıyı biontech yaptıracağım.
Bana dediklerini aktardım. Bir de ben B negatifim direk ol dediler. Kan filan da bulamayız, sen ne varsa ol dedilerBu virüsün en tehlikeli yani vucudun nasil reaksiyon verecegini bilememek. O yüzden asi cok cok önemli. Belki bazi kisiler ya ben gencim saglikliyim diyor ama saglikli adami da götürüyor.
öfkelenme hemen
kim sıkıyor canınıCanimi sikmaya basladilar artik