Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.148
- 4.169
- 2.418
Izlandada aynı nüfüsün yüzde doksanı aşılanmış ama sayılar sürekli cıkıyo ordadaHocam dogrudur, tr dede aynı, bizzat bodrum da amerikan hastanesindeki doktor dedi bana bunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Izlandada aynı nüfüsün yüzde doksanı aşılanmış ama sayılar sürekli cıkıyo ordadaHocam dogrudur, tr dede aynı, bizzat bodrum da amerikan hastanesindeki doktor dedi bana bunu
Aşi covid den korumuyor zaten, ben aşılı cok agır gecirenleri taniyorum, zaten aşılılar virusu taşiyip salgınlasmasına sebeb oluyor, test edilmiyorlar cünkü, ben hemen hemen hergün test yaptırıyorum anasını satiyimIzlandada aynı nüfüsün yüzde doksanı aşılanmış ama sayılar sürekli cıkıyo ordada
Millet bide aşılıyım diye daha rahat dikkat etmiyo tahminimAşi covid den korumuyor zaten, ben aşılı cok agır gecirenleri taniyorum, zaten aşılılar virusu taşiyip salgınlasmasına sebeb oluyor, test edilmiyorlar cünkü, ben hemen hemen hergün test yaptırıyorum anasını satiyim
13.dozdan sonra salgını bitiririz hayırlısıyla...FDA denilen oluşumun verdiği onay da bir anlam ifade etmiyor.Daha önce onay verip geri toplattığı dünya kadar ilaç var.Geçiniz!!!
2. Doz sinovac olup deltaya yakalandım. Bana isteğe bağlı 3. Aşı çıktı. Hastalığı atlattığım için aşı olmam gerekir mi?
Ben 2 doz sinovac aldım. 2 gün baş sırt ağrısı oldu. Onun dışında gayet rahat atlattım. Bin şükür sorun yaşamadım.Geçmiş olsun. Bence hem 2 doz biontech olarak hemde covid geçirerek yeterince antikor üretmiş olmalısınız. Bu yüzden bence 3.doz gereksiz. Tamamen bilim dışı kendi yorumuma göre konuşuyorum.
Bu arada hastalığın seyri nasıldı ? Rahat atlattınız mı ?
Ben 2 doz sinovac aldım. 2 gün baş sırt ağrısı oldu. Onun dışında gayet rahat atlattım. Bin şükür sorun yaşamadım.
bu işin gidişatı iyi değil gibi, 3 yetmez 4 olsun derler yakında. 2 doz olduk yeter, android değiliz sonuçta.Alman BioNTech aşısının üçüncü doz araştırmalarından ilk veriler açıklandı. Yapılan araştırmaya göre 3. doz BioNTech aşılarının vücuda yan etkisi ikinci doz aşıdan farklı değil. Ayrıca 3. doz aşı 3 kattan fazla antikor oluşturuyor.
3. dozu biontech olacağım da bana aşı ekime çıkmış yani hastalıktan 2 ay sonra olmam gerekiyor. Okuduğum kadarıyla 6 ay filan yazıyor. Sormakta fayda var o zaman.O halde 3.doz olarak biontech olmayı düşünebilirsiniz. Ama belki bi 3-4 ay sonra. Ekim'de geçirmiş olduğum covid için mayısta antikor testi yaptırmıştım. %25 civarında bir antikor cıkmıstı. Buna rağmen çift doz biontech oldum.
gecmis olsunBugün eşimin teyzesi (aşı olmamış) corona ya yakalandıktan 1 hafta sonra entübe oldu. Durumu iyi değil...
geçmiş olsun renktaşBugün eşimin teyzesi (aşı olmamış) corona ya yakalandıktan 1 hafta sonra entübe oldu. Durumu iyi değil...
Sağol.gecmis olsun
yaşı editle istersen yanlış anlar milletSağol.
Ben 2 doz bionntech aşı oldum. Bana bir yan etkisi vs olmadı. Etrafımda olanlarda da herhangi bir yan etki görmedim. Ama aşı olmadan koronaya yakalanan yakın bir arkadaşımın kardeşini geçtiğimiz ay kaybettik. 236 yaşında idi.... Kendim için değil ama aşı olmayan arkadaşlar için üzülüyorum. Bilin ki bu virüs konakçı bir canlı bulamazsa diğer pandemi virüsler gibi ortadan kalkacak.