- 21 Ocak 2010
- 72.799
- 51.230
- 5.003
4.doz aşımı oldum gece biraz ateş ve ağrı sarstı ama şu an iyiyim.
aldığım alkoün de katkısı olabilir sersemlikte.
aldığım alkoün de katkısı olabilir sersemlikte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Keramettin TANRIVERDİ yavaştan soyadı değişimi için harekete geçebilirsinSağlık Bakanlığı işyerine aşı olmayanlardan her hafta pcr testi istenilmesi kozunu vermiş.Bizim işyeri de % 100 isteyecektir.Yolun sonu görünüyor.
Oğuzhan Aşı Ol-du olarak revize etmeye az kalmışSağlık Bakanlığı işyerine aşı olmayanlardan her hafta pcr testi istenilmesi kozunu vermiş.Bizim işyeri de % 100 isteyecektir.Yolun sonu görünüyor.
Aşı olduktan sonra ki asabiyetimi,şahsını Kaplıkaya'da yumruklayarak atmak isterim.@Keramettin TANRIVERDİ yavaştan soyadı değişimi için harekete geçebilirsin
Aşı olduktan sonra seni Bursada tramessilere götüreyim de asabiyetini güzelce bi boşaltAşı olduktan sonra ki asabiyetimi,şahsını Kaplıkaya'da yumruklayarak atmak isterim.
Aynen yazı geldi. Her yere lakin firmaların isteyeceğini zannetmiyorum. Kalifiye elemanların yokluklari onlara zarar. Uygulanacağını zannetmiyorumSağlık Bakanlığı işyerine aşı olmayanlardan her hafta pcr testi istenilmesi kozunu vermiş.Bizim işyeri de % 100 isteyecektir.Yolun sonu görünüyor.
Hadi inşallahAynen yazı geldi. Her yere lakin firmaların isteyeceğini zannetmiyorum. Kalifiye elemanların yokluklari onlara zarar. Uygulanacağını zannetmiyorum
Bıçaklanmak istemem.Aşı olduktan sonra seni Bursada tramessilere götüreyim de asabiyetini güzelce bi boşalt
Her işyerinde işyeri hekimi var. Bizim fabrikadakiler test e karşı değil. Lakin zorunlu isede fabrikada yapılmasını talep ediyorlar. Buda iş yerinin işine gelmiyor. Her halükarda 1- 0 ondesin.Hadi inşallah
4 ay sonra en etkinli asi Modernaymis diyorlar. Biontechin koruka orani 72%e düsüyormus, J&J 68% ve Moderna 92% de kaliyormus.
Oglu pozitif cikmis (Hic yaptirmamis). Karantina sürecleri devam ediyor.kayseri'de 3 doz sinovacli yengem pozitif cikti 3-4 gün önce. cevresinde pozitif olan biri yok. dayim negatif cikmis.
Nerden aldin bu bilgiyi ustat? Tek shot olan Janssen aşısının Pfizer ile kafa kafaya etkinlik gostermesi cok enteresan. Detayları görmek isterim
Gscimbom mobil