4.doz aşımı oldum gece biraz ateş ve ağrı sarstı ama şu an iyiyim.

aldığım alkoün de katkısı olabilir sersemlikte.

Sağlık Bakanlığı işyerine aşı olmayanlardan her hafta pcr testi istenilmesi kozunu vermiş.Bizim işyeri de % 100 isteyecektir.Yolun sonu görünüyor.

4 ay sonra en etkinli asi Modernaymis diyorlar. Biontechin koruka orani 72%e düsüyormus, J&J 68% ve Moderna 92% de kaliyormus.

Sağlık Bakanlığı işyerine aşı olmayanlardan her hafta pcr testi istenilmesi kozunu vermiş.Bizim işyeri de % 100 isteyecektir.Yolun sonu görünüyor.
Aynen yazı geldi. Her yere lakin firmaların isteyeceğini zannetmiyorum. Kalifiye elemanların yokluklari onlara zarar. Uygulanacağını zannetmiyorum

bu arada ben dünden dolayi covid olmazsam eger bir daha hic olmam

hastalik cikali ben ilk defa böyle bir kalabalik gördüm

denetleme altinda milleti kandiriyorlar

vadistanbuldan arenaya giden bir tramvay var mesela, tokyo metrosundan daha kalabalikti ici

millet böyle sarmas dolasti icinde

bu sekilde hic bitmez hastalik

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Hollandada 1.50 metre sosyal mesafe kaldiriliyo ve bunun yerine kapali ortamlarda restoran/kafe ve sosyal hizmet altinda ne varsa koronapasaportu zorunlulugu geliyor (aşı veya negatif PCR).

Teras ve restoran sahipleri cok sıkıntı yasayacaklar çünkü dışarıda otururken pasaport zorunluluğu yok ken tuvalete gitmek icin içeri girecek olan musteri pasaport göstermek durumunda. Tuhaf işler

Nerden aldin bu bilgiyi ustat? Tek shot olan Janssen aşısının Pfizer ile kafa kafaya etkinlik gostermesi cok enteresan. Detayları görmek isterim

Alman haberinde gördüm. Amerikanlarin CDC raporuymus.

Herhalde budur

Geri
Üst Alt