Ocak bitmeden 25 30 milyon doz aşı(sinovac) daha gelecekmiş sanırım. Martın ortasına kadar 20 milyon kişi aşılayacağız gibi görünüyor

Geldi bugün öğlen üzeri Gayrettepe ve Barbaros Bulvarı civarı benim üzerime boşalttı. Muhtemelen yağan başka bölgelerde vardır. Üstelik hava durumu siteleri bugüne yağış vermediği için ekipmansızdım. :mad:

Hala hava durumu sitelerini takip ediyorsun abi pes. Dün devletin resmi meteoroloji sitesi Antakya'yı anlık Karla karışık yağmurlu gösterdi. Hava dışarıda 11 dereceydi.
hatay.png

aşı vurulmak için önceliği olan grubun belirli bir vurulma süresi var mı dostlar

Hala hava durumu sitelerini takip ediyorsun abi pes. Dün devletin resmi meteoroloji sitesi Antakya'yı anlık Karla karışık yağmurlu gösterdi. Hava dışarıda 11 dereceydi.

Bahri daha geçen gün NTV Havadan söz ettim sabah 1 saatlik yağmur geçişi için bütün güne yağmur koyuyor, günlük tahminin sallamıyorum diye. Burada genel olarak baktığı yer weathercom oda doğrusunu yapmış anlık geçiş için bütün günü yağmur ve karlı göstermemiş. Hatta sende bunu diyordun ve bende seni destekleme amaçlı yazdım.

Ama sen böyle bizi bozmaya kalkarsan fark etmeden kendini taca çıkarmış olursun.

Bugun bir olasılık Hollanda hukumetinin istifa etmesi gundeme gelecek geçmişte yapilan buyuk bir hata sonucu (haksız yere verilen devlet desteginin bircok vatandaşı magdur edecek sekilde geri tahsis edilmesi). Korona doneminde hukumetin gidip yeni bir kabinenin kurulmasi nekadar akılcı sormak gerekir.

Ha bu arada mevcut yönetimde rezil bir korona sureci geçirmekte. Son yapilan arastirmaya gore halk arasinda devlete olan korona destegi 40%lara dusmus

Bugun bir olasılık Hollanda hukumetinin istifa etmesi gundeme gelecek geçmişte yapilan buyuk bir hata sonucu (haksız yere verilen devlet desteginin bircok vatandaşı magdur edecek sekilde geri tahsis edilmesi). Korona doneminde hukumetin gidip yeni bir kabinenin kurulmasi nekadar akılcı sormak gerekir.

Ha bu arada mevcut yönetimde rezil bir korona sureci geçirmekte. Son yapilan arastirmaya gore halk arasinda devlete olan korona destegi 40%lara dusmus
Kandırıldık desinler orada işlemiyor mu?

Geri
Üst Alt