Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.801
- 109.624
- 4.878
Ekrem İmamoğlu, Erdoğan'ı aşılayanın kendisi olmadığı ile ilgili twit attı. Twiti paylaşmaya üşendim. Sözüme itimat edin.
Magara soguk muydu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekrem İmamoğlu, Erdoğan'ı aşılayanın kendisi olmadığı ile ilgili twit attı. Twiti paylaşmaya üşendim. Sözüme itimat edin.
Magara soguk muydu
Bizim buralar serinledi. Kar var mı İstanbul'da?
Kari getirecektin getirmedin
Bekliyoruz![]()
Bugün kısa süre de olsa karımsı bir şey yağdı.
Kari getirecektin getirmedin
Bekliyoruz![]()
su vardır içinde.Rte bey de birazdan aşı olacakmış.
zannetmiyorumvurduracakmisin kardesim ?
zannetmiyorum
Nöbetteyim 8 de vurdurucam kol uyusuklugu agrıması vs var mı?
ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geldi bugün öğlen üzeri Gayrettepe ve Barbaros Bulvarı civarı benim üzerime boşalttı. Muhtemelen yağan başka bölgelerde vardır. Üstelik hava durumu siteleri bugüne yağış vermediği için ekipmansızdım.![]()
Hala hava durumu sitelerini takip ediyorsun abi pes. Dün devletin resmi meteoroloji sitesi Antakya'yı anlık Karla karışık yağmurlu gösterdi. Hava dışarıda 11 dereceydi.
Kandırıldık desinler orada işlemiyor mu?Bugun bir olasılık Hollanda hukumetinin istifa etmesi gundeme gelecek geçmişte yapilan buyuk bir hata sonucu (haksız yere verilen devlet desteginin bircok vatandaşı magdur edecek sekilde geri tahsis edilmesi). Korona doneminde hukumetin gidip yeni bir kabinenin kurulmasi nekadar akılcı sormak gerekir.
Ha bu arada mevcut yönetimde rezil bir korona sureci geçirmekte. Son yapilan arastirmaya gore halk arasinda devlete olan korona destegi 40%lara dusmus