Bahri daha geçen gün NTV Havadan söz ettim sabah 1 saatlik yağmur geçişi için bütün güne yağmur koyuyor, günlük tahminin sallamıyorum diye. Burada genel olarak baktığı yer weathercom oda doğrusunu yapmış anlık geçiş için bütün günü yağmur ve karlı göstermemiş. Hatta sende bunu diyordun ve bende seni destekleme amaçlı yazdım.

Ama sen böyle bizi bozmaya kalkarsan fark etmeden kendini taca çıkarmış olursun.

Onlara soracağına bana sorsaydın sana yardımcı olurdum onu demek istemiştim sadece. Neyse pazartesi tekerlerine zincir takmadan çıkma yola. Uyarmış olayım.

Onlara soracağına bana sorsaydın sana yardımcı olurdum onu demek istemiştim sadece. Neyse pazartesi tekerlerine zincir takmadan çıkma yola. Uyarmış olayım.

Başkan zaten her an 2 saat sonrası olan hava için seni rahatsız etmekte hoş olmaz. Zaten genel olarak bizi bilgilendiriyorsun. Verdiğin bilgiler için teşekkürlerimi sunuyorum.

500 bini gecti aşı vurulan

Teşekkür ederim.
Çok iyi değil mi ya 500bin
Kaç gün oldu ki geleli
14 günlük test süresi biter bitmez aşılama başladı. Reis dün yakında 25-30 milyon aşı daha gelecek dedi. Mart sonuna kadar toplamda 50 milyon aşının tamamı teslim edilmiş olur sanırım. Şubata kalmadan 30 milyon aşı daha gelirse Martın ortasına kadar bi 15-20 milyon kişi aşılarız gibi

Vurulun beyler

yalnız yine rezillik 11 aralıkta gelmiyomuydu bu aşılar hemde 40-50 milyon şimdi ocakta gelmiş ve 3 milyon gelmiş heralde

sağlık sektörü+askerler+polisler+eğitimciler+esnaflar+yaşlılar a ortalama 40-50 milyon lazım 2 doz vuruluyo 100 m lazım ocak sonuna kadar bu miktarı alıp şubattada tam olarak bu aşılamaları bitirip 1 haftada karantina uygulayın 1 mart itibariyle maske yakma eylemini yapıp yolumuza bakalım

zambiya aşısıda olsa vurulsun artık herkes, şu pandemi denen garabetten azıcık kurtulak

Vurulun beyler

yalnız yine rezillik 11 aralıkta gelmiyomuydu bu aşılar hemde 40-50 milyon şimdi ocakta gelmiş ve 3 milyon gelmiş heralde

sağlık sektörü+askerler+polisler+eğitimciler+esnaflar+yaşlılar a ortalama 40-50 milyon lazım 2 doz vuruluyo 100 m lazım ocak sonuna kadar bu miktarı alıp şubattada tam olarak bu aşılamaları bitirip 1 haftada karantina uygulayın 1 mart itibariyle maske yakma eylemini yapıp yolumuza bakalım

Buraya kadar güzel ama devamı da önemli. Ondan sonra turizm sezonu geliyor turistleri sıkmayalım diye kontrolsüz veya zayıf kontrollerle giriş çıkışlara özen göstermezsen kısa sürede başa döneriz.

Vurulun beyler

Kolpa söylemlerden kaçınalım üstad

Buraya kadar güzel ama devamı da önemli. Ondan sonra turizm sezonu geliyor turistleri sıkmayalım diye kontrolsüz veya zayıf kontrollerle giriş çıkışlara özen göstermezsen kısa sürede başa döneriz.
İyimser bakıyorum bakmak istiyorum tüm toplumu aşıladıktan sonra bir sorun kalmıyoki zaten aşı kurtarıyoduya bizi bu hastalıktan

Geri
Üst Alt