Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.918
- 102.080
- 5.238
nükteli bir post atmak istemiştim kusura bakma abi olayın ciddiyetini bir an unuttum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nükteli bir post atmak istemiştim kusura bakma abi olayın ciddiyetini bir an unuttum
28Bu aşı 14 gün arayla olmayacak miydi dün bana 11-18 Şubat arası 2. Aşı için randevu alın dediler .
aciklamayi bekleyelimBu aşı 14 gün arayla olmayacak miydi dün bana 11-18 Şubat arası 2. Aşı için randevu alın dediler .
aciklamayi bekleyelim
Antikor oluşumu daha verimli oluyormuş bu şekilde, o yüzden 28 güne döndürmüşler.Başta 14 demiyorlar miydi üstad ?
ilk doz 21 + ikinci doz 7 mi oluyor yoksa 14+14 mü?Antikor oluşumu daha verimli oluyormuş bu şekilde, o yüzden 28 güne döndürmüşler.
İlk dozdan 28-35 gün sonra ikinci doz vuruluyor işte.ilk doz 21 + ikinci doz 7 mi oluyor yoksa 14+14 mü?
tamam ben demek istediğini anladım admirim.İlk dozdan 28-35 gün sonra ikinci doz vuruluyor işte.
Tam anlamadım demek istediğini :/
Reis örnek oluyor dünyayaBiontech ve Pfizer asisinda 21 gün ara olmali, Moderna'da 28 gün diyorlardi alman basininda.
Ve Fransizlar saat 18 den sonra sokaga cikma yasagi getirmis.
73 yaşında olduğu için olabilir.siyasiler neden öncelikli aşı oluyor bu da garip
90 gosteriyor 73 muymus dHa73 yaşında olduğu için olabilir.
73 yaşındaki dedem şu anda aşı olamıyor73 yaşında olduğu için olabilir.