3 metre olayı için çok geç kaldılar, aylardır 2 köprüde de 3 cm. bile mesafe yoktu.

29.875 günlük yeni vaka almanya
yeni bir rekor yine

598 günlük ölü sayisi

pzrtesiden itibaren 10 ocaka kadar dükkanlari komple kapatabilirler gibi yine
acilen bir sey yapilmasi gerekiyor almanyada

Aşı çalışmalarında sürpriz gelişme: İngiliz ve Rus aşıları birleştiriliyor

bunu ilk ben yazmıstım buraya calınmış gerekli islemleri yapacagız

5 6 gündür 29-32 bin bandında açıklanan vakalar bana hiç samimi gelmiyor hiç mi sekmiyor da ardışık gibi artıyor ya

asi aliyonuz mu abi

Pfizer biontech asilamasi 4 ocaktan itibaren aile hekimleri ve central merkezlerden tedarik edilebilecek rizenin gülü. Evvela hastane calisanlari ve yaşlılar aşı olacaklar. Ama bana daha bir bildiri gelmedi.

Hollanda bircok sirket ile anlasmalar yapti. Pfizer bunlardan biri. Moderna, AstraZeneca, glaxosmithkline vs.

Ama vurduran kisilere bir seçim imkani verilmeyecek diye biliyorum. O an elde hangi aşı varsa o vurulacak

Pfizer biontech asilamasi 4 ocaktan itibaren aile hekimleri ve central merkezlerden tedarik edilebilecek rizenin gülü. Evvela hastane calisanlari ve yaşlılar aşı olacaklar. Ama bana daha bir bildiri gelmedi.

Hollanda bircok sirket ile anlasmalar yapti. Pfizer bunlardan biri. Moderna, AstraZeneca, glaxosmithkline vs.

Ama vurduran kisilere bir seçim imkani verilmeyecek diye biliyorum. O an elde hangi aşı varsa o vurulacak
kobay olacaksiniz yani abi
anladim

Geri
Üst Alt