38 bin kişiden dördünde olmuş.

Genelde viral enfeksiyonlara(herpes) bağlı oluyor , hele şu soguk havada , soğuk da tetikler.

Aşıyla bağlantılı olmadığını düşünüyorlarmış.

Yav 50.000 kişiye boş aşı vursan 5'i enfeksiyondan ölüme yaklaşır zaten. Anladık işte vurulacağız birini, tamamen ekonomi savaşına döndü artık bu saçmalık.
İkisinden birini seçme imkanın olsa hangisini olursun ? Çin mi yoksa Alman mı veya bir başkası mı ?

Senin özelinde herkese sormuş olayım.

Ben Çin veya İngiliz vurdururum seçme şansım yolsa

İkisinden birini seçme imkanın olsa hangisini olursun ? Çin mi yoksa Alman mı veya bir başkası mı ?

Senin özelinde herkese sormuş olayım.

Ben Çin veya İngiliz vurdururum seçme şansım yolsa

Bu RNA mna işlerinden pek anlamam ama eski tip, esas aşı Çinlilerin yaptığıymış galiba. Almanlarınki biraz daha yeni bir bilimin önerisi miymiş neymiş. Olay oysa ben de Çinlilerin aşıyı vurdurmayı tercih ederim abicim. İngilizler'in aşı hem aynı mantık, hem de en ucuzuymuş galiba. Ama onlar o nobranlıkla büyük ihtimal kendine kadar yapıp dünyaya pek salmazlar. O yüzden oyum bu boku en başta başımıza salanlardan yana.

Bu RNA mna işlerinden pek anlamam ama eski tip, esas aşı Çinlilerin yaptığıymış galiba. Almanlarınki biraz daha yeni bir bilimin önerisi miymiş neymiş. Olay oysa ben de Çinlilerin aşıyı vurdurmayı tercih ederim abicim. İngilizler'in aşı hem aynı mantık, hem de en ucuzuymuş galiba. Ama onlar o nobranlıkla büyük ihtimal kendine kadar yapıp dünyaya pek salmazlar. O yüzden oyum bu boku en başta başımıza salanlardan yana.
seni çinli hekimlere emanet edelim rtş

Geri
Üst Alt