- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Ne kadar cahil yav Hollanda halkı.5 gun icinde vaka sayıları Hollandada ikiye katlandi. Gunde 10 bine doğru gidiyoruz 18 milyon nufuslu ulkede
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kadar cahil yav Hollanda halkı.5 gun icinde vaka sayıları Hollandada ikiye katlandi. Gunde 10 bine doğru gidiyoruz 18 milyon nufuslu ulkede
Çin'e vurduracak mıyız knkNe kadar cahil yav Hollanda halkı.
En güvenliği çin değil mi zaten? Ciddi diyorum bu arada.Çin'e vurduracak mıyız knk
Bilemiyorum. garip garip davranışları var knkEn güvenliği çin değil mi zaten? Ciddi diyorum bu arada.
niye oldu böyle la. nerede gevşemeye gittiler. düşüşteydi5 gun icinde vaka sayıları Hollandada ikiye katlandi. Gunde 10 bine doğru gidiyoruz 18 milyon nufuslu ulkede
"BioNTech/ Pfizer" aşı grubundaki 4 gönüllünün, 3., 9., 36. ve 48. günlerde yüz felci geçirdiği açıklandı.
Ekli dosyayı görüntüle 104062
Bunun farklı bir muhabbeti vardı ya tam hatırlayamadım şimdi, geçen gün görmüştüm."BioNTech/ Pfizer" aşı grubundaki 4 gönüllünün, 3., 9., 36. ve 48. günlerde yüz felci geçirdiği açıklandı.
çekiklerin aşılarını her zmn desteklemişimdir"BioNTech/ Pfizer" aşı grubundaki 4 gönüllünün, 3., 9., 36. ve 48. günlerde yüz felci geçirdiği açıklandı.
Bunun farklı bir muhabbeti vardı ya tam hatırlayamadım şimdi, geçen gün görmüştüm.
Nesi varmışBilemiyorum. garip garip davranışları var knk
@Berke Deniz @Melih Sönmez"BioNTech/ Pfizer" aşı grubundaki 4 gönüllünün, 3., 9., 36. ve 48. günlerde yüz felci geçirdiği açıklandı.
Çip etkisi diyebilir miyiz
Ne çipi lan job etkisi gibi yapmış insanların sıfatını.Çip etkisi diyebilir miyiz
İkisinden birini seçme imkanın olsa hangisini olursun ? Çin mi yoksa Alman mı veya bir başkası mı ?Yav 50.000 kişiye boş aşı vursan 5'i enfeksiyondan ölüme yaklaşır zaten. Anladık işte vurulacağız birini, tamamen ekonomi savaşına döndü artık bu saçmalık.
İkisinden birini seçme imkanın olsa hangisini olursun ? Çin mi yoksa Alman mı veya bir başkası mı ?
Senin özelinde herkese sormuş olayım.
Ben Çin veya İngiliz vurdururum seçme şansım yolsa
seni çinli hekimlere emanet edelim rtşBu RNA mna işlerinden pek anlamam ama eski tip, esas aşı Çinlilerin yaptığıymış galiba. Almanlarınki biraz daha yeni bir bilimin önerisi miymiş neymiş. Olay oysa ben de Çinlilerin aşıyı vurdurmayı tercih ederim abicim. İngilizler'in aşı hem aynı mantık, hem de en ucuzuymuş galiba. Ama onlar o nobranlıkla büyük ihtimal kendine kadar yapıp dünyaya pek salmazlar. O yüzden oyum bu boku en başta başımıza salanlardan yana.