- 20 Eylül 2009
- 19.131
- 17.702
- 2.773
prof tıp doktorlarıda o civarlarda alıyor. Üzücü gerçekten. Hele ki asgari ücret 3500 falan olursa doktorla sıradan bir çalışan arasında 500 tl fark olacak 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk paragrafta acıklıyor.Yalan gibi
hemşire maaşı 4.5k
uzman nasıl 4.6 oluyor
Doktor 4 isr hemşire 1 doğal değil mi? 2-3 alıp doktor 4 alsa yine adaletsiz olacak.Doktorlara saygimiz sonsuz ama ben hemsirelere daha cok uzuluyorum. Doktor 4k döner alirken hemsire 1 bile almiyor
Arada ucurum var. Ek odemeler de ayni sekilde. Bunlardan hic bahsetmezler ama
Doktor 4 isr hemşire 1 doğal değil mi? 2-3 alıp doktor 4 alsa yine adaletsiz olacak.
hemşirenin ne sorumluluğu var.Doktorlara saygimiz sonsuz ama ben hemsirelere daha cok uzuluyorum. Doktor 4k döner alirken hemsire 1 bile almiyor
asgari ücret 2700 liranın üzerine çıkmaz muhtemelenprof tıp doktorlarıda o civarlarda alıyor. Üzücü gerçekten. Hele ki asgari ücret 3500 falan olursa doktorla sıradan bir çalışan arasında 500 tl fark olacak![]()
Sağlık sektöründe kimse yüklenen yükün karşılığını almıyor.Doktorlara saygimiz sonsuz ama ben hemsirelere daha cok uzuluyorum. Doktor 4k döner alirken hemsire 1 bile almiyor
uzman doktor muBir uzman sadece 4800 mü alıyor gerçekten?
hayır ya pratisyen maaşıdır o dönerle uzman 10 k alırBir uzman sadece 4800 mü alıyor gerçekten?
Evetuzman doktor mu
Dönersizini diyorum rengdaşhayır ya pratisyen maaşıdır o dönerle uzman 10 k alır
2020 Uzman Doktor Maaşları Ne Kadar?Dönersizini diyorum rengdaş