Geçmiş olsun , tedavi olup geciren üç ay temasli olarak gecmiyor.

Böyle bir şey var mı bilemiyorum. Yarın belli olacak bakalım.
Geçmiş olsun rtaş . Çabuk atlatır umarım

Teşekkürler arkadaşlar

Karantinaya girmene gerek yok diye biliyorum.

Kesin emin olmak istiyorsan ara sor zaten uygulamaya da düşer durumun.

Yarın test sonucu resmileşsin zaten filyasyon ekibi eve gelir ya da telefon açar. Ben zaten çıkmam artık.

Yaptığı keşiflerle adından söz ettiren Balıkesirli elektronik mühendisi Cengiz Çetin, koronavirüsün Çin'den yayılma şeklinin ışınlanma testlerinden kaynaklandığını ileri sürdü. Çetin, Afrika'nın balta girmemiş ormanlarında ve aylarca denizde seferde olan gemilerde hastalığın görülmesini örnek vererek, Çin’in ışınlanma deneyi yaparken koordinatlarda yaptığı hatadan dolayı virüsü dünyaya bulaştırdığını iddia etti.

:asd:

Bu kadar vakaya rağmen hala tam kapanma için neyi bekliyorlar acaba ? Vakalar da düşme yok gibi görünüyor şu an itibariyle. Ayrıca sözde 11 Aralık'ta geleceği söylenen aşı da 5 gün geçmesine rağmen üzerinden halen ortalıkta yok. Neresinden tutarsan tut ellerinde kalıyor bu süreç.

Bu kadar vakaya rağmen hala tam kapanma için neyi bekliyorlar acaba ? Vakalar da düşme yok gibi görünüyor şu an itibariyle. Ayrıca sözde 11 Aralık'ta geleceği söylenen aşı da 5 gün geçmesine rağmen üzerinden halen ortalıkta yok. Neresinden tutarsan tut ellerinde kalıyor bu süreç.
Kararları 2 haftada bir sonuca bakarak alıyorlar. Galiba önümüzdeki hafta değerlendirirler. Tam kapanma hiç bir şekilde yapamazlar.

Tamamen duygusal 💸

Hollandada bir çok dükkanı kapattılar süpermarket dışında

Millet alışveriş için belcikaya gidiyo

Keske oyle olsa.. Gercekten cok sinir oldum. Inanilmaz rezillik. Biliyorsun ki bu dukkan kapatmalari sadece 'olmazsa olmaz esya' satmayan dukkanlar icin gecerli. Yani yiyecek, icecek, vucut bakim satan yerler dukkan kapatmiyor diye bir durum var. Dun ve bugun alinan haberlere gore bu sebepten (sirf acik kalabilmek icin) reyonlarina yiyecek icecek ve seker turu seyler koyanlar varmis. Mesela milyonluk sirketler olan Action ve Hema sırf reyonlarinin ufak bir kısmında yiyecek (bunlar da çoğu zaman tatli ve cikolata türünden) olduğu için devletten izin alıyormuş. Hele ki dusuk sosyal cevreden gelen insanlarin cirit attigi ve halay çektiği Action da neler neler olacak tahmin etmek kolay.

Cildirmamak elde degil resmen

Keske oyle olsa.. Gercekten cok sinir oldum. Inanilmaz rezillik. Biliyorsun ki bu dukkan kapatmalari sadece 'olmazsa olmaz esya' satmayan dukkanlar icin gecerli. Yani yiyecek, icecek, vucut bakim satan yerler dukkan kapatmiyor diye bir durum var. Dun ve bugun alinan haberlere gore bu sebepten (sirf acik kalabilmek icin) reyonlarina yiyecek icecek ve seker turu seyler koyanlar varmis. Mesela milyonluk sirketler olan Action ve Hema sırf reyonlarinin ufak bir kısmında yiyecek (bunlar da çoğu zaman tatli ve cikolata türünden) olduğu için devletten izin alıyormuş. Hele ki dusuk sosyal cevreden gelen insanlarin cirit attigi ve halay çektiği Action da neler neler olacak tahmin etmek kolay.

Dogru Yarım yamalak işlerle virüsü durdurmaya çalışıyorlar

Ama normal alışveriş için Belcikaya giden pek çok insan varmış. Bununla ilgili Belçikalılar Hollandayı eleştirdiler

İlginç yani 3-5 şeker satan 1000 qm dükkanı açık tutabiliyor.

Almanya'da mesela Müller var, hem oyuncak hem kişisel bakım ürünü satıyorlar. Oyuncaklar genelde ikinci kat da oluyor o kat kapalı.

Gscimbom mobil

İlginç yani 3-5 şeker satan 1000 qm dükkanı açık tutabiliyor.

Almanya'da mesela Müller var, hem oyuncak hem kişisel bakım ürünü satıyorlar. Oyuncaklar genelde ikinci kat da oluyor o kat kapalı.

Gscimbom mobil

Gunluk kazancın 30%u yiyecek içecekten gelmesi lazimmis kapilari acik tutmak için. Sattiklari yenilebilecek seylerde abur cubur seyler. Bunlari gayet guzel supermarketlerdende alabiliyorsunuz. Anlıyorum, esnafin durumu zor. Millet dükkanlarının açık olmasini istiyor. Ama bu hileye basvuran dukkanlarin çoğu buyuk milyonluk firmalar. Millet bu denli kuralları zorlamaya devam ederse bu virus uzun süre aramizdan ayrilmayacak. Daha grip sezonuna girmedik bile

Geri
Üst Alt