- 1 Ağustos 2014
- 63.841
- 75.050
- 4.338
Geçmiş olsun rtaş . Çabuk atlatır umarımBu sefer abim pozitif çıktı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun rtaş . Çabuk atlatır umarımBu sefer abim pozitif çıktı.
Karantinaya girmene gerek yok diye biliyorum.Teşekkürler arkadaşlar.
Konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Geçmiş olsun , tedavi olup geciren üç ay temasli olarak gecmiyor.
geçmiş olsun
Geçmiş olsun rtaş . Çabuk atlatır umarım
Karantinaya girmene gerek yok diye biliyorum.
Kesin emin olmak istiyorsan ara sor zaten uygulamaya da düşer durumun.

AlınıyorTeşekkürler arkadaşlar.
Konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Kararları 2 haftada bir sonuca bakarak alıyorlar. Galiba önümüzdeki hafta değerlendirirler. Tam kapanma hiç bir şekilde yapamazlar.Bu kadar vakaya rağmen hala tam kapanma için neyi bekliyorlar acaba ? Vakalar da düşme yok gibi görünüyor şu an itibariyle. Ayrıca sözde 11 Aralık'ta geleceği söylenen aşı da 5 gün geçmesine rağmen üzerinden halen ortalıkta yok. Neresinden tutarsan tut ellerinde kalıyor bu süreç.
yeni vaka sayısında dünyada ilk 3'e girmişiz demek bu hafta sonu da sokağa çıkma yasağı olur büyük ihtimalle geçen hafta sonu alkol satışı yoktu gafil avlandık bu hafta sonu da alkol satışı yasak olacaksa bir kaç gün içerisinde alkol stoku yapmak lazım
Tamamen duygusalBu kadar vakaya rağmen hala tam kapanma için neyi bekliyorlar acaba ? Vakalar da düşme yok gibi görünüyor şu an itibariyle. Ayrıca sözde 11 Aralık'ta geleceği söylenen aşı da 5 gün geçmesine rağmen üzerinden halen ortalıkta yok. Neresinden tutarsan tut ellerinde kalıyor bu süreç.
Hollandada bir çok dükkanı kapattılar süpermarket dışında
Millet alışveriş için belcikaya gidiyo
Keske oyle olsa.. Gercekten cok sinir oldum. Inanilmaz rezillik. Biliyorsun ki bu dukkan kapatmalari sadece 'olmazsa olmaz esya' satmayan dukkanlar icin gecerli. Yani yiyecek, icecek, vucut bakim satan yerler dukkan kapatmiyor diye bir durum var. Dun ve bugun alinan haberlere gore bu sebepten (sirf acik kalabilmek icin) reyonlarina yiyecek icecek ve seker turu seyler koyanlar varmis. Mesela milyonluk sirketler olan Action ve Hema sırf reyonlarinin ufak bir kısmında yiyecek (bunlar da çoğu zaman tatli ve cikolata türünden) olduğu için devletten izin alıyormuş. Hele ki dusuk sosyal cevreden gelen insanlarin cirit attigi ve halay çektiği Action da neler neler olacak tahmin etmek kolay.
Cildirmamak elde degil resmen
Dogru Yarım yamalak işlerle virüsü durdurmaya çalışıyorlar
Ama normal alışveriş için Belcikaya giden pek çok insan varmış. Bununla ilgili Belçikalılar Hollandayı eleştirdiler
İlginç yani 3-5 şeker satan 1000 qm dükkanı açık tutabiliyor.Keske oyle olsa.. Gercekten cok sinir oldum. Inanilmaz rezillik. Biliyorsun ki bu dukkan kapatmalari sadece 'olmazsa olmaz esya' satmayan dukkanlar icin gecerli. Yani yiyecek, icecek, vucut bakim satan yerler dukkan kapatmiyor diye bir durum var. Dun ve bugun alinan haberlere gore bu sebepten (sirf acik kalabilmek icin) reyonlarina yiyecek icecek ve seker turu seyler koyanlar varmis. Mesela milyonluk sirketler olan Action ve Hema sırf reyonlarinin ufak bir kısmında yiyecek (bunlar da çoğu zaman tatli ve cikolata türünden) olduğu için devletten izin alıyormuş. Hele ki dusuk sosyal cevreden gelen insanlarin cirit attigi ve halay çektiği Action da neler neler olacak tahmin etmek kolay.
Cildirmamak elde degil resmen
Dogrudur, 2 gun önce kısa da olsa Gent şehrinde raks ediyordum..
İlginç yani 3-5 şeker satan 1000 qm dükkanı açık tutabiliyor.
Almanya'da mesela Müller var, hem oyuncak hem kişisel bakım ürünü satıyorlar. Oyuncaklar genelde ikinci kat da oluyor o kat kapalı.
Gscimbom mobil