- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Çin aşısına güvenelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Polis yani emniyet zaten valiliğe bağlı bir kurum aynı valilik emrinde çalışıyorlar ildeki en büyük amirleride vali, polis yazmasın valilik yazsın derken ne denmek istenmiş valiliklerde de Polisler görev yapıyor. O polis yazmasın bu polis yazsınmı demişler. Zaten kaymakamlığa ya da valiliğe gidiyor cezalar polis makbuzmu veriyor.![]()
Yargıtay hukuki karmaşaya nokta koydu: Maske takmamanın cezası 392 liradır
19. Ceza Dairesi, Bolu’da maske takmayan kadına ceza kesen polisin sadece tutanak tutma yetkisi olduğunu belirtti. Öte yandan cezai işlem uygulanan cadde ve ana arterlerde tıpkı radar levhası gibi maske takılması için uyarı levha ve afişleri asılması gerektiği de kaydedildi.www.sozcu.com.tr
Polis yani emniyet zaten valiliğe bağlı bir kurum aynı valilik emrinde çalışıyorlar ildeki en büyük amirleride vali, polis yazmasın valilik yazsın derken ne denmek istenmiş valiliklerde de Polisler görev yapıyor. O polis yazmasın bu polis yazsınmı demişler. Zaten kaymakamlığa ya da valiliğe gidiyor cezalar polis makbuzmu veriyor.
Reis den önce vurdurmak bize yakışmaz.
Eczaneden d vitamini de alArkiler ben de covid19 oldum galiba. Ne yapmak lazim? Bol c vitamini bol su, baska?
Arkiler ben de covid19 oldum galiba. Ne yapmak lazim? Bol c vitamini bol su, baska?
Geçmiş olsunArkiler ben de covid19 oldum galiba. Ne yapmak lazim? Bol c vitamini bol su, baska?